- Poruka
- 4.933
koliko puta se desilo da se zestoko posvadjate sa momkom/devojkom,a da zatim usledi neverovatan sex...da li to tako treba da bude ili je sve to nagovestaj nekog velikog problema?
To mi se nije desilo. Kad se svadjam i posle svadje mogu samo da pravim haos. Osim ako nisi mislio da za vreme svadje sexam sve po spisku!master_of_errors:koliko puta se desilo da se zestoko posvadjate sa momkom/devojkom,a da zatim usledi neverovatan sex...da li to tako treba da bude ili je sve to nagovestaj nekog velikog problema?
to je tacno a svi oni koji se uzdrzavaju od sexa ne znaju sta propustaju 8-) al svaka cast na cvrstom karakterusnowflower:U toku svadje se luce hormoni koji pobudjuju sexualnu zelju i slazem se da kad je napeto sex je neverovatan.....
Gazdarica:Cuj sto, pa da ti se kita bolje digne...![]()
XY puta.master_of_errors:koliko puta se desilo da se zestoko posvadjate sa momkom/devojkom,a da zatim usledi neverovatan sex...da li to tako treba da bude ili je sve to nagovestaj nekog velikog problema?
heheheh..ma nisam ni sumnjala...pitanje je bilo vise retorickoGazdarica:Ne znam draga, meni se dize i bRez toga...![]()
8)
Ma meni i mom decku se to desava skoro uvek.Jako brzo se posvadjamo ali i pomirimo,mislim posle sexamaster_of_errors:koliko puta se desilo da se zestoko posvadjate sa momkom/devojkom,a da zatim usledi neverovatan sex...da li to tako treba da bude ili je sve to nagovestaj nekog velikog problema?