- Poruka
- 60.319
Jedna prikladna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi večeras tu da se okačiš

obaveznoTaguj me, leba ti, ako se bude "kačio".![]()
Samo da još manje k....ljubomorne devojčice i zadrti osvetoljubivi muskarci bilo bi superLjis jeste malo kuku, ali ima malo i no ljis no fun.
Ali ih obozavam
Cetvrti je bio Liam Howllett, ali vise scenograf i otisao je 2000 te iz grupe da postane samostalni DJА онај четврти?![]()
Hoćeš da mu pripretim?Taguj me, leba ti, ako se bude "kačio".![]()
Bar malo, ovolickoNoooouuuu![]()
Cetvrti je bio Liam Howllett, ali vise scenograf i otisao je 2000 te iz grupe da postane samostalni DJ
Nikad mi ne date da se zabavljamBolje je kada se sami ljudi otvore.![]()
Nikad mi ne date da se zabavljam
Ovolicko kolko to nisam culaBar malo, ovolicko?

Sta treba da se otvori?Bolje je kada se sami ljudi otvore.![]()
Sta treba da se otvori?
Paaaaa sta cu taka sam....u mene sve keksualno...Ej al mogu vam reci ja sam malo obolelaOsoba, ono kada se opusti pa se sama otvori prema nekome... Toxy bre, nemoj odmah dirty mind, bem mu mišOve.![]()

Paaaaa sta cu taka sam....u mene sve keksualno...Ej al mogu vam reci ja sam malo obolela![]()
Paaaaa sta cu taka sam....u mene sve keksualno...Ej al mogu vam reci ja sam malo obolela![]()
Msm da se ovo ne leči ovo je oboljenje mozga,samo ja najvise mislim na keksoveDaj da lečimo ooodmašta treba?
![]()

Moze obaЗлатни пек или Пти-бер?

Msm da se ovo ne leči ovo je oboljenje mozga,samo ja najvise mislim na keksove![]()

Jel vi kacite muziku ili se zaebavate?
Najjaca- Titanium

Ne zaebavaj me neko okaci neki klipKad se ti gazda budeš okačio, kačiću ti šta god hoćeš.![]()