Ljubav, seks i politička ideologija

Da li vam je bitno da vaš partner deli vaše političke stavove?


  • Ukupno glasova
    29
Da li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
Volim da mi palaca jezikom i slasno oblizuje usne kao predsednik, sve mu oprastam momentalno, politika je u nas brak unela samo strast i vrele noci u satenu
 
Ti onda spadas u onu redju grupu muskaraca koja ucestvuje u takvim „razgovorima“, tj zna i da se posvadja, ne povlaci se u sebe i ne ocekuje da druga strana poseduje sposobnost citanja misli.
Pozdravljam! Sa naklonom. :)

Jer vecina musko-zensiih odnosa cesto podseca na neki vic, tipa:“Lete avionom introvert i ekstrovert...“

Ja neću da se zakrvim sa ženom oko politike, al oću oko neopranih sudova, nakloni mi se sad lol.
 
Naravno podjebavam, ali sam stvarno ostala zaprepašćena koliko je nemoguće voditi razgovor, pa i konfliktan, a da se ne vređa na ličnoj osnovi.

To i mene uvek fascinira na internetu, s kakvom lakoćom te ljudi vređaju i omalovažavaju samo zato jer misliš drugačije i koliko frekventno se to dešava... Zato je internet u principu i dobar, jer anonimnost, kao taj plašt sigurnosti, ogoli čoveka do njegovih iskonskih pobuda i omogući mu da ti kaže ono za šta nikad ne bi skupio muda da ti kaže uživo.
 
Za razliku od trebe ne tretiram žene iskuljučivo kao egzistencijalna bića čija se naklonost kupuje slatkim ponudama već kao misleća i muškarcu ravnopravna jer verujem da se samo tako civilizovanim odnosnom može dopreti do ličnosti ukoliko ona ima u sebi trunku iste.

Naravno, ima žena čija se dobra volja može kupiti ponudama kao i pačenika koji su spemni da đakonijama pazare pažnju ali se ja držim podalje od tog kala.
Koji si ti licemer....
Osobe sa takvim stavovima svrstavam u površne i polusvesne aparačike sa kojima se ne može uspostaviti iole kvalitetan odnos na intelektualnom nivou.

Naravno neke od tih osoba izgledaju veoma primamljivo ali ima jednako lepih žena koje ne lupetaju teške gluposti silno uverene da su one jedina moguća istina.
" Ja ih tretiram kao ravnopravne...." ( " al' sam ja malo pametniji, intelegentniji i u pravu, tacnije, znam sve, a ona nista")

Moras jos da vezbas dvolicnost, bar da u dva possta ne demantujes sam sebe...
 

Back
Top