Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 23.836
U Erističkoj dijalektici poslednji savet, ovde prvi argument.Verovatno primenjuju poslednji savet iz Erističke dijalektike.

U Erističkoj dijalektici poslednji savet, ovde prvi argument.Verovatno primenjuju poslednji savet iz Erističke dijalektike.
Nemam pojma šta palamudiš ali ovo je važno: to što imam određeni stav koga se držim ne znači da se postavljam superiorno prema bilo kome, svejedno da li je muškarac ili žena u pitanju.A sada znas sta misli ostatak foruma koji pise ovde ili bi trebalo daq misli ....vezbaj decko....
Sta ako i drugi vide isto, a samo ti ne vidis? Hoces li da ih tretiras nekim poznatim sredstvima....( politickim )
Da li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
To je bio savet za male nedorasle klince kao ti koji dolaze na forum da se pokazu i izbore neko mesto, a to rade bezobrazlukom, jer su nesposobni...Lepo ti kazem ne lupetaj vise...Umesto što se frljaš infantilnim kvalifikacijama idi navataj nešto na grilijaš.
To ti je nivo što si sam priznao bez da te neko terao.
Kauču izdajice, zašto si promenila glas?
Prošle godine ja bio kum na nekoj svadbi i kaže mi kum hoće neka njegova rođaka da se upozna samnom. Ona riba da ti uši spadnu i onako skroz fina devojka, ne znam šta joj je bilo i šta je ona mislila ali eto, valda je ona nešto mislila da sam ja neki frajer ili šta. I nešto ja tih dana bio zauzet, pa opet neka gužva i iznerviram se nisam ni uzeo broj i bi mi krivo, pošteno, i posle saznam da je sekretarica u opštini i da je ono baš žestok bot... Nije da to po društvenim mrežama nešto petlja, bar ne sa svog profila nego sam video neke spiskove i ona je veoma visoko rangirana. Sad uopšte ne znam da li mi je žao ili drago što sam propustio priliku![]()
Prošle godine ja bio kum na nekoj svadbi i kaže mi kum hoće neka njegova rođaka da se upozna samnom. Ona riba da ti uši spadnu i onako skroz fina devojka, ne znam šta joj je bilo i šta je ona mislila ali eto, valda je ona nešto mislila da sam ja neki frajer ili šta. I nešto ja tih dana bio zauzet, pa opet neka gužva i iznerviram se nisam ni uzeo broj i bi mi krivo, pošteno, i posle saznam da je sekretarica u opštini i da je ono baš žestok bot... Nije da to po društvenim mrežama nešto petlja, bar ne sa svog profila nego sam video neke spiskove i ona je veoma visoko rangirana. Sad uopšte ne znam da li mi je žao ili drago što sam propustio priliku![]()
To je bio savet za male nedorasle klince kao ti koji dolaze na forum da se pokazu i izbore neko mesto, a to rade bezobrazlukom, jer su nesposobni...Lepo ti kazem ne lupetaj vise...
Ih zene i politika,ko zene i kujnaDa li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
mali prcko....
Nemoj da ti bude žao, ja ne znam kako te botove da okarakterišem... moderatori u odnosu na njih deluju kao ljudi.
Radjanje i podizanje dece je najvaznija politika. Sve ostalo,pa i tolerisanje, je u sluzbi toga.Da li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
politicari nemaju partnereDa li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
shto bi reko moj pokojni chukundedaDa li vam je i koliki politika dilbrejker u vezi? Jel se zakrvite sa partnerom oko poltike ili možete civilizovano da polemišete? Jel vam partner promenio možda političko stanovnište ili obrnuto?
Naiđoh opet na ovu temu i mogu reći mišljenje mi se nije promenilo, a vama?Sa devojkama naprednjacima, spsovcima ili radikalima ne mogu da zamislim vezu...
Isto. Ipak mi je bitno da zadovoljava nek civilizacijske kriterijume. Mada sam znao jednu sps-ovku koja je bila pametna i obrazovana. I otvoreno mi je rekla da je ušla u sps jer je to bio jedini način da nađe zaposlenje kao asistent na jednom privatnom faxu.Sa devojkama naprednjacima, spsovcima ili radikalima ne mogu da zamislim vezu...