Frederick_
Elita
- Poruka
- 20.740
Sta vi mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su potpuno različite stvari, narcisoidnost i ljubav prema sebi. Narcisoidni ljudi ne vole sebe, zato im je neophodno povlađivanje i pažnja celog sveta.
Radiš na tome šta ne voliš kod sebe i kako to da promeniš/zavolišAli...kako zavoleti sebe?
Pa upravo udaljavanjem od subjektivnog osecaja vise vrednosti I distanciranjem od egoistickog pristupa...To sam hteo da čujem - slično razmišljamo.
Narcisoidnost upravo i jeste nedostatak ljubavi prema sebi, manifestovan kroz manijakalnu potrebu da ta ljubav dodje spolja.
Dok je ljubav prema sebi zdrava i neophodna za normalno funkcionisanje.
Ali...kako zavoleti sebe?
moj komsija je sablon. Uzasno za okolinu, samo ja pa ja..Daj mi , daj mi ...sve moje je najbolje..Totalno odstsutvo empatija makar i za rodjeno dete ..Ako je to validacija sopstene vrednosti ..ono je djubre .Sta vi mislite o tome?
svaka cast..Narcisoidnost je poremećaj ličnosti, najčešće posledica traume u formativnom periodu zbog koje se poremetio odbrambeni mehanizam pa je počeo prezaštitnički da reaguje na spoljašnje impulse.
Narcisi svima deluju kao assholes, a zapravo su ostali zaključani u tom istraumiranom detetu.
Ne znam da li sam u pravu, to je samo moje misljenjesvaka cast..
Ljlubav samo prema sebi nije isto sto i ljubav prema sebi.Sta vi mislite o tome?
Meni je neko skoro rekao da sam narcisoidni alkos.Sta vi mislite o tome?