ne_dam_se_ja_lako
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
da da,ljubav preko zice je divna,da da,ali samo kad je osoba raspolozena za to,ocito da sam ja popio prcu zbog toga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam bila klinac klinački i slušala tu pesmu zamišljala sam da je to ljubav gde svako stoji sa svoje strane a između njih žica, ono mož' da gledaš ali nema pipanja, nema vatanja...i šta sam sad htela da kažem...da nemam pojma....evo pesmice za one koji ne znaju....a vi mi recite malo kako vidite tu ljubav preko žice, ma kakva da je?
Bokice, koliko se sećam, ti si meni rekla da MSN koritiš samo za rodbinu....cccc
Kad sam bila klinac klinački i slušala tu pesmu zamišljala sam da je to ljubav gde svako stoji sa svoje strane a između njih žica, ono mož' da gledaš ali nema pipanja, nema vatanja...i šta sam sad htela da kažem...da nemam pojma....evo pesmice za one koji ne znaju....a vi mi recite malo kako vidite tu ljubav preko žice, ma kakva da je?
i njega racunam u rodbinu i u bliske prijatelje,izmedju ostalog....on je JEDAN....ne cetujem sa svakim i ne delim svoju adresu,razumes!? To pravilo vazi i za tebe...Kao sto sam ti i napisala...
Ako njega racunas u rodbinu onda si pocinila incest![]()
jako smesno,bukvalisto!...on je moj dragi i za njega pravila,koja vaze za sve ostale,ne vaze za njega...ti to shvati kako hoces i kako mozes...kraj price...
G-djice, da li si ti ikad cula za rec "sala"?![]()
Kad sam bila klinac klinački i slušala tu pesmu zamišljala sam da je to ljubav gde svako stoji sa svoje strane a između njih žica, ono mož' da gledaš ali nema pipanja, nema vatanja...i šta sam sad htela da kažem...da nemam pojma....evo pesmice za one koji ne znaju....a vi mi recite malo kako vidite tu ljubav preko žice, ma kakva da je?![]()
jesam cula za salu,ali ne volim takve sale gde neko pokusava da izvrne ono sto kazem i da me napravi kompletnim idijotom,takav humor me iritira,taj podbadacki stil...a ovo je pisana forma,nema intonacije,gestikulacije,tako da svaka recenica se moze protumaciti pogresno...
U vremenu instant veza u kom mnogi ne znaju kakva je čar čekati poštara(a pismo otvarati drhtavom rukicom),u vremenima kad je sve toliko obezvređeno i pijačno kupi-prodaj-cenjkaj se..kad se žurimo i sami sebe ne prepoznajemo..ljubav preko žice,ljubav dvoje koji su samo fizički udaljeni postaje kao naučna fantastika. A takva je ljubav uvijek čarolija.Čežnja..ljepota isčekivanja i čekanja..
I moguća je i sad,u ovom vijeku.Održiva i snažna,samo ukoliko je prava.
Izvinte, vise se necu saliti sa vama kad ne umete....![]()