Ja sam ti cist dokaz da moze !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav ne zna za daljinu.Princeza:Veruje li neko da je veza izmedju dvoje koje deli 180 km je ostvariva?
soul:Da, izvodljivo je,naravno ako se oboje trudite.Ja odrzavam vezu vec god i po dana na 650km razlike..mada je bitno da se pod broj 1) jako volite; 2) ogromno poverenje; 3) strpljenje!!!
ljubav je ta koja pomiče gorePrinceza:Veruje li neko da je veza izmedju dvoje koje deli 180 km je ostvariva?
pretor:Princezo...Princeza:Veruje li neko da je veza izmedju dvoje koje deli 180 km je ostvariva?
sta da ti kazem?Mislim da moze ali jako tesko!U stvari zavisi koliko ti je stalo do doticne osobe i obrnuto , koliko je stalo njemu do tebe!
Mada uvek je u igri i to da ti se dopadne i neko drugi ko je razdaljinski mnogo blizi tebi tj.neko ko je tu blizu tebe,i ko ce biti tu pored tebe kad ti zatreba ali i kad ti ne treba,samo da je tu i da mozes da ga vidis kad god hoces!Mislim da je veoma vazno da pravi muskarac (ako je pravi)bude pored tebe kad treba i da mozes da racunas na njega u svakom momentu!To je mana daljine bez obzira na trenutne emocije prema nekoj osobi koja je daleko,i zato mislim da je to problem u vezi preko zice!
U svakom slucaju zelim ti puno strpljenja i saljem ti jedan stih koji mislim da ima veze sa ovim tvojim pitanjem:
...ti ne postojis,nit si postojala,
stvorena u mojoj tisini i cami,
na suncu mog srca,ti si samo sjala,
jer sve sto ljubimo,stvorili smo sami!
Stihovi su divni,mozes li mi reci,ciji su?
pozdrav!
Princeza:Veruje li neko da je veza izmedju dvoje koje deli 180 km je ostvariva?