Ljubav preko neta?......kako da ne!

Zelela bi samo da dodam...na netu je kao i u zivotu.Postoje i losi i dobri ali je mnogo teze proceniti kakav je ko.Imala sam jedno lose iskustvo i nesrecu da naletim na pravu net lisicu...I da posle duugo vremena komunikacije ovde shvatim da je sve cista igra i laz.Zato dragi moji ne shvatajte ovde nista ozbiljno...dobar zez i to je to:)

Hm,i ja cesto kazem da su na netu isti ljudi koje srecem i na ulici,nema velike razlike.Ne moze se ovde neko upoznati ako se krene u potragu sa ljubavlju svog zivota,kao i u stvarnom zivotu,uostalom.Medjutim,tacno je da mnogo ljudi koristi net samo da bi se zezali i ne treba ocekivati previse.Stvarni zivot je ipak bolji :wink:

passenger:
Hm,i ja cesto kazem da su na netu isti ljudi koje srecem i na ulici,nema velike razlike.

Mislim da ima. Svako na netu ima svoj neki razlog zasto se i nalazi ovde. Mnogi su pobegli od raznih stvari i utonuli u mogucnosti da iskazu svoju alternativnu licnost... Drugi pak su asocijalni i previse stidljivi da bi upoznali nekog u RL. Treci su jednostavno usamljeni (cuo sam za mnoge primere ljudi kojima su se drustva raspala i koji su ostali sami)... Kojih ima najvise? Ne znam... Ali, ipak ima jako malo onih koji se jednostavno "zezaju". Tu ima neceg vise...

iluzionista:
passenger:
Hm,i ja cesto kazem da su na netu isti ljudi koje srecem i na ulici,nema velike razlike.

Mislim da ima. Svako na netu ima svoj neki razlog zasto se i nalazi ovde. Mnogi su pobegli od raznih stvari i utonuli u mogucnosti da iskazu svoju alternativnu licnost... Drugi pak su asocijalni i previse stidljivi da bi upoznali nekog u RL. Treci su jednostavno usamljeni (cuo sam za mnoge primere ljudi kojima su se drustva raspala i koji su ostali sami)... Kojih ima najvise? Ne znam... Ali, ipak ima jako malo onih koji se jednostavno "zezaju". Tu ima neceg vise...
Potpuno se slazem s tobom...

Ella:
®:
/me zaprepašćen :shock: :roll: :!:
ljudi se muvaju na netu????? :lol: :wink:
Pazi kad ne mogu da FFFerujem, još Peti pošlo za kursorom..... pa mislim, stvarnoooooo 8)
Hm...Sta li ti nama sad htede da kazes,mislim da ni sam neznas,mada nema veze desava se to!!!

Hteo je da kaže da se simultano nabacivao desetinama žena na forumu dok ga nisu provalile, pa sad kuka na sav glas kako je napad na njega napad na celokupni muški (naravno) pošteni svet :lol: :lol: :lol:

Back