Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije istinaПовлачење се наплаћује
Koja je kazna ako zakasnis? mislis ceste?
nije istina
nek navale na tebe budaaloВидовита Анђа ЗНА ИСТИНУ. нАвАлИ Народе!
nek navale na tebe budaalo
a ja taman krenuoнародЕ КОЧИ! #ПогрешнаВрата
a ja taman krenuo
biraj sreco, al biraj pametno, nikako ocima il prstima ko na pijaci, vec glavomza tvoju informaciju ja biram!
opet ljubav preko hrane,pa ok,uzmi snikersbiraj sreco, al biraj pametno, nikako ocima il prstima ko na pijaci, vec glavom
Mislim da oni to ne kapiraju.problematicna je cela prica zamisljam momenat da sam neciji polucasovni izduvni ventil
Pa recimo važna stavka za ženu jeste da je on baš izabrao nju, ne zato što daj šta daš, već što mu je posebna. Želi nju.I koji razlog obicno bude Paula? Zasto bas taj neki?
Od svi zena na svetu izabrao bas nju ili od 5 u kaficu?Pa recimo važna stavka za ženu jeste da je on baš izabrao nju, ne zato što daj šta daš, već što mu je posebna. Želi nju.
Drugo je naravno da li se dopada, da li je lep, zgodan, pametan, duhovit, kakav god da ukus ima ta žena. Ali bez prvog to nije to.
Па...ти помисли да је и он твој вентил...адвокатицеproblematicna je cela prica zamisljam momenat da sam neciji polucasovni izduvni ventil
Ожењени ликови када причају о деци и безбедности и сигурности...жене само трепћу...