pesho
Veoma poznat
- Poruka
- 11.486
Sledeci u Svediji pa do daljnkeg jbg Al ti smo do novaka obaveznoJbg ovaj vikend farbam auto. Ako si sledećeg tu, piši mi na pp pa ćemo se dogovoriti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeci u Svediji pa do daljnkeg jbg Al ti smo do novaka obaveznoJbg ovaj vikend farbam auto. Ako si sledećeg tu, piši mi na pp pa ćemo se dogovoriti
To za klinceVodi se čovek onim value is in scarcity. Što ti manje da, više ga želiš
Jao sad se setih, ja sam još davno rešila oženjeni no no, međutim jedan tip oženjen kuckali se nešto, i on mi tek posle kaže da je oženjen . Ali bi mi smešno, kaže ne mogu u večernjim satima radnim danom vodim decu na sport, ne mogu vikendima posvećen sam porodici, ja se smejem pa pitam pa što ti uopšte tražiš nekog kad ne možeš? Kaže mogu da izađem s posla pola sata sat... Kažem slušaj ne zajebavaj me. Koji lik. Koja normalna osoba bi pristala na te njegove uslove potpuno su ljudi ludi.. o bože svašta. Koja žena bi čekala da joj neko posvećuje vreme na mrvicu, jedino ako je i sama udata moožda. Mada i udate traže pažnju a ne polasatnu aktivnost
Bukvalnopauza za topli obrok
Kad žena prevali 40 i još uvek je zgodna, i ostaće tako
A momci koje volim, mislim na sportske tipove, umeju biti u dobroj formi..
Nego su obično oženjeni tj razgrabljeni na vreme
Bukvalno
Ej kao dođi kad mi pauza
Evo trčim po beogradskom prevozu iako se nikad nismo videli u sred gužve na pola sata milosti tvoje, o dobri čoveče
U, masna seka
ne,nikad culaПа није баш.
А је л' знаш за ону народну - без старца нема ударца!
Ma mislio Sam na andzu sad joj je vreme
ma jure i ove od 20
i onda me uvek probudi alarm.
Pa da, ali u snu lako pobegnemo ovim matorkama od 30, te od 20 nas stignu, pa šta onda da radimo?
dizajnirate