ljubav posle 50

jel zakonom zabranjeno svalerisanje? :rtfm:
Ma nije.
Nego dosadi s vremenom imati sex sa nekim s kim ne možeš baš biti blizak. Nije samo fora kresati se već ono vikendom otići negde zajedno, prespavati u nekom hotelu, ti oženjeni su stalno na uzici, žena ovo deca ono, nemam vremena. Kad čujem nemam vremena sloši mi se 😀.. fora je baš naći frajera za sebe i za provod i za drugo šta

Samo da bude zgodan, ono lep stil oblačenja, mišiči ruke ramena mmm i najvažnije da se palimo međusobno...
E to sve ne može u toj švaleraciji. Been there.

Jao sad se setih, ja sam još davno rešila oženjeni no no, međutim jedan tip oženjen kuckali se nešto, i on mi tek posle kaže da je oženjen . Ali bi mi smešno, kaže ne mogu u večernjim satima radnim danom vodim decu na sport, ne mogu vikendima posvećen sam porodici, ja se smejem pa pitam pa što ti uopšte tražiš nekog kad ne možeš? Kaže mogu da izađem s posla pola sata sat... 😂 Kažem slušaj ne zajebavaj me. Koji lik. Koja normalna osoba bi pristala na te njegove uslove potpuno su ljudi ludi.. o bože svašta. Koja žena bi čekala da joj neko posvećuje vreme na mrvicu, jedino ako je i sama udata moožda. Mada i udate traže pažnju a ne polasatnu aktivnost :rotf:

Back