Ljubav opet

Autor teme, nezenja

Tema očekivana.

Razlog tolike depresije u pogledu na ljubav i ogorčenost gde u svakom primeru vidi laž patetiku ili sivilo-leži u njemu.

Možda loša iskustva

E sad, da li po lošim izborima treba suditi?

Videh neku sliku i strecnuh se, mislim da sam izgubio koju godinu.

Fazon kao da je iz casopisa ili neka reklama za mobilni provajder, neki cilac i oko njega sede zena, cerka , komsinica i svi srecni i kao slave njemu rodjendan. Svi nekako kez, onaj neki blazeni + wow. Znate ono kad se slikaju Ameri sa izrazom lica - ne cheez nego Wouw, ono wouuw i srecni. Okolo neka gomila sarenih jastucica, topao enterijer, neki kavez iza za pticice, unutra cvece i to.

Jel to kraj? Jel to ta ljubav?
Borba zene da kultivise/izdresira svog muskarca na duze staze?
Da postane seka ko ona i da se divi nekim slikama pejzaza na nekom izreklamiranom ostrvu.

I ako je to, sta ako ne uspem u tome?
Sta ako postanem onaj nadrk chicha. Ona mi pokaze nesto lepo, a ja njoj: Nabij to sebi u doupe. I onda joj se izvinjavam narednih nedelju dana na konto - matori drkos?
Jeste - za žene?
Sve je status?
Slika nandruštvenij mreži?

Videh neku sliku i strecnuh se, mislim da sam izgubio koju godinu.

Fazon kao da je iz casopisa ili neka reklama za mobilni provajder, neki cilac i oko njega sede zena, cerka , komsinica i svi srecni i kao slave njemu rodjendan. Svi nekako kez, onaj neki blazeni + wow. Znate ono kad se slikaju Ameri sa izrazom lica - ne cheez nego Wouw, ono wouuw i srecni. Okolo neka gomila sarenih jastucica, topao enterijer, neki kavez iza za pticice, unutra cvece i to.

Jel to kraj? Jel to ta ljubav?
Borba zene da kultivise/izdresira svog muskarca na duze staze?
Da postane seka ko ona i da se divi nekim slikama pejzaza na nekom izreklamiranom ostrvu.

I ako je to, sta ako ne uspem u tome?
Sta ako postanem onaj nadrk chicha. Ona mi pokaze nesto lepo, a ja njoj: Nabij to sebi u doupe. I onda joj se izvinjavam narednih nedelju dana na konto - matori drkos?
Što bi to rekao tako.Ja samo kažem:Ne zanima me to.
I ignorišem tu temu i šta već.Mislim.Jednostavno ne interesuje me.
Šta je uopšte ovde tema?
Šta ti je to.Ljubav opet?
Dobro.Opet.I šta sa tim?
Mislim.Šta fali.

Poređajmo se u moralne norme i ukvirimo se.
Ali ne u obe koje osećamo, ili major ne dok nas rulja ne zaprati.. Isti je racku, kao i da negativnim.. Od rulje se beži, da bi imali mišljenje za sebe?

Back