Ljubav opet

MrNapokon

Legenda
Poruka
51.876
Videh neku sliku i strecnuh se, mislim da sam izgubio koju godinu.

Fazon kao da je iz casopisa ili neka reklama za mobilni provajder, neki cilac i oko njega sede zena, cerka , komsinica i svi srecni i kao slave njemu rodjendan. Svi nekako kez, onaj neki blazeni + wow. Znate ono kad se slikaju Ameri sa izrazom lica - ne cheez nego Wouw, ono wouuw i srecni. Okolo neka gomila sarenih jastucica, topao enterijer, neki kavez iza za pticice, unutra cvece i to.

Jel to kraj? Jel to ta ljubav?
Borba zene da kultivise/izdresira svog muskarca na duze staze?
Da postane seka ko ona i da se divi nekim slikama pejzaza na nekom izreklamiranom ostrvu.

I ako je to, sta ako ne uspem u tome?
Sta ako postanem onaj nadrk chicha. Ona mi pokaze nesto lepo, a ja njoj: Nabij to sebi u doupe. I onda joj se izvinjavam narednih nedelju dana na konto - matori drkos?

Fazon kao da je iz casopisa ili neka reklama za mobilni provajder, neki cilac i oko njega sede zena, cerka , komsinica i svi srecni i kao slave njemu rodjendan. Svi nekako kez, onaj neki blazeni + wow. Znate ono kad se slikaju Ameri sa izrazom lica - ne cheez nego Wouw, ono wouuw i srecni. Okolo neka gomila sarenih jastucica, topao enterijer, neki kavez iza za pticice, unutra cvece i to.

Da postane seka ko ona i da se divi nekim slikama pejzaza na nekom izreklamiranom ostrvu.

Sta ako postanem onaj nadrk chicha. Ona mi pokaze nesto lepo, a ja njoj: Nabij to sebi u doupe. I onda joj se izvinjavam narednih nedelju dana na konto - matori drkos?
Znaš kako, jeste, u pravu si. No samo se podvučeš pod ego, i radiće sve da se dokaže misleći da je ona glavna ČP

Ako je žena finanskijski nezavisna onda se razvode zbog dlake u jajetu. Ja nisam za ravnopravnost... Kako bilo, treba sačuvati brak. Naravno ima izuzetaka.
Ti si nečiji klon.
Promenila si nick.Ali ja kao običan forumaš ne mogu znati ko si.
Nema veze.
Mislim da žene trebaju biti finansijski nezavisne ali da treba da rade na svom mentalnom i karakternom planu i budu drugačije vaspitavane.
Muškarci su finansijski nezavisni od kad postoje pa im takve stvari ne padaju na pamet.
Šta to uopšte znači?
Kakav je uopšte to debilan stav?
Ja sam finansijski nezavisan.
Znači ako naučim da skuvam pasulj i ispečem prženice-ti mi više ne trebaš.
Debilno razmišljanje.

Ti si nečiji klon.
Promenila si nick.Ali ja kao običan forumaš ne mogu znati ko si.
Nema veze.
Mislim da žene trebaju biti finansijski nezavisne ali da treba da rade na svom mentalnom i karakternom planu i budu drugačije vaspitavane.
Muškarci su finansijski nezavisni od kad postoje pa im takve stvari ne padaju na pamet.
Šta to uopšte znači?
Kakav je uopšte to debilan stav?
Ja sam finansijski nezavisan.
Znači ako naučim da skuvam pasulj i ispečem prženice-ti mi više ne trebaš.
Debilno razmišljanje.
Jok, ona je i religiozna, nije promenila nick, samo je nije bilo jedno vreme...

😂😂😂 Veruj u sebe.

Screenshot_2023-05-14-16-02-49-169_com.whatsapp~2.jpg

Back