Ljubav nije samo seks

KPCTAHK

Poznat
Poruka
9.131
Meni je žena, za sva vremena, ostala devojka koja se sa mnom nije seksala, uvek sam jak bio i nisam je obeščastio, ali znam, to u duši i srcu još uvek osećam, da me je, od sebe više, istinski volela …

šumarova vera.jpg

- - - - - - - - - -

Ljubav je kada se srcem zaljubiš u dušu tebi, od tada i zauvek, najdraže osobe … Tu i takvu, istinski božanstvenu, ljubav zlobnici nikada neće da osete ...

To je nesto platonsko, mozda cak i fikcija. Cim nema fizicke privlacnosti, ne moze da bude ni ljubavi. Pogotovo ne one izmedju muza i zene.

Biohemija mora da radi na nekoj osnovi. Poljubite se koristeci jezik i ne napalite se za seks? :lol:

To je razmisljanje ljudi koji zadju u 70te, a ne zele da posete urologa ili da vide kako jos mogu da imaju seks. To sve vec moze da se granici sa fanatizmom.

A takodje i imponuje zenskoj psihologiji, cim je muskarac nedostizan, veruje u afekciju vantelesnog karaktera, automatski postaje utoliko pozeljan i mozda nekad i mozda nesto za ne daj boze bude vec. Vole zene takve pricice i te vrste kvazidobrote, a musko zna da laze do te mere da ce za seks da pomera planine ako treba.

Zbog takvih stvari i UMIRE romantika, jer ljudi hoce da svedu seks na animalnu funkciju pre nego li na nesto sto moze biti deo ljubavi i moze biti u sklopu romantike.

"Uzdizem se tako sto cu da pogazim seks" - Neces se nikada tako uzdici.

B.R.

:dontunderstand:
ljubav nije uopšte sex
ljubav je ljubav
a sex je starst

Lljubav i seks nuzhno idu zajedno...kod strasti si razocharan/a kad ne ispunish sve svoje najekstremnije zhelje, kod ljubavi ti je svejedno, jer uvek je lepo... ako si zaljubljen/a, najpre zhudish za blizinom...kod ljubavi osetjash potrebu da kujesh zajednichke planove, kod chistog seksa radi se o osvajanju, ljubav ne podrazumeva takmichenje i nije potrebno pumpanje ega u obliku osvajachkih osetjaja...mogu do sutra da ''nabrajam'' sve uz ''kod''...

Meni je žena, za sva vremena, ostala devojka koja se sa mnom nije seksala, uvek sam jak bio i nisam je obeščastio, ali znam, to u duši i srcu još uvek osećam, da me je, od sebe više, istinski volela

- - - - - - - - - -

Ljubav je kada se srcem zaljubiš u dušu tebi, od tada i zauvek, najdraže osobe … Tu i takvu, istinski božanstvenu, ljubav zlobnici nikada neće da osete ...

Ja to ne mogu da shvatim !:eek:
Ako nekoga voliš zar ne želiš da mu ugodiš na svim poljima i da isto tražiš za uzvrat !
da li ovo pišeš u prošlom vremenu ???
neka sam zloban, ali meni tu nešto debelo ne štima !

Ja to ne mogu da shvatim !:eek:
Ako nekoga voliš zar ne želiš da mu ugodiš na svim poljima i da isto tražiš za uzvrat !
da li ovo pišeš u prošlom vremenu ???
neka sam zloban, ali meni tu nešto debelo ne štima !

"Onaj ko je sposoban da oseća, zna da je moguće uživati čak i pre nego što dotakne drugu osobu...Reči, pogledi, sve to sadrži tajnu plesa...Najveće zadovoljstvo nije u seksu, već u strasti...Kada je strast velika, seks dolazi da bi dovršio ples, ali on nikad nije bitan...Onaj ko je zaljubljen vodi ljubav čak i kada to ne radi... Kada se tela susretnu, to je samo prelivanje čaše!"...

Paulo Coelho

Back