Ljubav nije digitron

Bojan je mnogo dobar covjek,kao prvo..... prica prelijepo i iskreno,ali ova prica vazi samo za njega licno... nije svako imao srecu da se uda/ozeni za ljubav svog zivota....za nekoga koga ce da gleda-ili ko ce njega da gleda ... i samo njega.... i da to bude ljubav iz bajke... Mnogi su svoje ljubavi nasli van braka...u drugom braku i slicno..... sto ne znaci da je takve ljude odgajala bukva....

Bojan je mnogo dobar covjek,kao prvo..... prica prelijepo i iskreno,ali ova prica vazi samo za njega licno... nije svako imao srecu da se uda/ozeni za ljubav svog zivota....za nekoga koga ce da gleda-ili ko ce njega da gleda ... i samo njega.... i da to bude ljubav iz bajke... Mnogi su svoje ljubavi nasli van braka...u drugom braku i slicno..... sto ne znaci da je takve ljude odgajala bukva....
ma dzaba to kad je ovdje iz prve ispljuvan i nazvan sarlatanom celavim pajserom...

ali to govori samo o onom ko mu je te epitete na prvu , podelio.
:bljak:

ps

nema veze ako svoju srecu nadjes iz drugog treceg puta... poenta je da ne ides iz racunice jer emocije su jedno a digitron drugo

Bojan marovuc kaze veliku istinu , srce na sto. Bez racunice bez kombinacija. I cujes komentar "previse sere i tripuje se"

Plus ono "snob"

:koto:
A zašto misliš da je rekao nešto što drugi ljudi ne žele ili ne znaju? Prema meni, deluje da se pravi važan. Kao eto ON je neka tipčina koja stavlja srce na sto, a ostali BALVANI su eto neki užasni ljudi koji imaju digitron i računaju. Ja kad to vidim presedne mi to što je rekao. To mi deluje sve skupa arogantno.

Kako on zna i da neka čak tamo sponzoruša nije stavila "srce na sto" tipu kojeg je zavolela?
Patetično deluje, eto. A kad staviš temu onda dolaze razne reakcije. Nekima se svidelo, nekima ne. Nema potrebe da insistiraš da svi treba da vidimo to štoi si ti video.

Generalno, ne volim kada neko priča evo ja, a evo oni.
Ne sudi pre vremena.
Možda baš ta neka jadna koju on sažaljeva da ima ogroman digitron je zavolela nekoga kako on nikada nije.
Samo sam ceko da se ubacis u temu.

Covjek je rekao istinu. Cinjenicu danas bice nije rekao da je kod svih. Ali znamo tvoje lapsus ili odvale tj misljenja o ljubavi "ni jedna ljubav nije vecna"...
Naravno da i tebi ne pase. Ti i as racunicu tj neka pravila. Treba ti partner ne stalna veza. Pouzdan partner. Ne upoznavanje sa prijateljima-dakle ima razloga i zasto.
Covjek stavi srce na sto pa ti vidi. Ti takve zaobilazi

Samo sam ceko da se ubacis u temu.

Covjek je rekao istinu. Cinjenicu danas bice nije rekao da je kod svih. Ali znamo tvoje lapsus ili odvale tj misljenja o ljubavi "ni jedna ljubav nije vecna"...
Naravno da i tebi ne pase. Ti i as racunicu tj neka pravila. Treba ti partner ne stalna veza. Pouzdan partner. Ne upoznavanje sa prijateljima-dakle ima razloga i zasto.
Covjek stavi srce na sto pa ti vidi. Ti takve zaobilazi
A zašto sebi dozvoljavaš da ceniš da ja recimo ne stavim srce na sto? Možda sam ga baš stavila.

A zašto sebi dozvoljavaš da ceniš da ja recimo ne stavim srce na sto? Možda sam ga baš stavila.
Po izjavama.
O trazenju partnera razne si teme imala o tome. Te pouzdanost te prijatelj za sex i stosta
Pisala si:
"ne upoznavanje sa prijateljima" - dakle ogranicavanje tj nije za javnost
*dve sanse si propustio nema trece jer nisi zlatna ribica" - kad ne moze jer decu vodi ili zenu negde il sta vec

To su kombinacije koje nisu za javnost za prijatelje i upoznavanje njima. To nije srce na sto jer kod srce na sto nema ograničenja uslova....

Nemoj sad preokreces....

Po izjavama.
O trazenju partnera razne si teme imala o tome. Te pouzdanost te prijatelj za sex i stosta
Pisala si:
"ne upoznavanje sa prijateljima" - dakle ogranicavanje tj nije za javnost
*dve sanse si propustio nema trece jer nisi zlatna ribica" - kad ne moze jer decu vodi ili zenu negde il sta vec

To su kombinacije koje nisu za javnost za prijatelje i upoznavanje njima. To nije srce na sto jer kod srce na sto nema ograničenja uslova....

Nemoj sad preokreces....
Sad, ti znaš šta je srce na sto...

godzilla-had-a-stroke-reading-this.gif

Bojan i miki su ko duše i oko.

Bojan je i viploncelista i veoma cenjen muzicki od pokojnog bubnjara djuricica

Pojma nemas ni koje ni sta je vec prdis i pljuje jer ti se nije svideo na prvi pogled

Ne lupaj gluposti

Bojan je za mene bukva na kub i zaboravi trud koji ces uloziti da mi promenis misljenje o njemu
o takvim nabedjenim guru likovima koji smaraju sa tv...

Zaboleme od koga je ko cenjen imam svoju glavu da razmisljam
koliko god se tebi ne svidjali mnogi moji stavovi :)

Deluje da zelis da me spojis sa bojanom da se smuvamo jel ?

Bojan i miki su ko duše i oko.

Bojan je i viploncelista i veoma cenjen muzicki od pokojnog bubnjara djuricica

Pojma nemas ni koje ni sta je vec prdis i pljuje jer ti se nije svideo na prvi pogled

Ne lupaj gluposti
Pa dobro, vidi, tebi sad krivo što ga neko ne poštuje ne u smislu da ne poštuje što je on čelista već u smislu nekoga ko daje mudre izjave. U tom pogledu, ljudi se razlikuju šta je za koga mudro. Znači, niko nije doveo u pitanje to da je dobar muzičar. To može samo drugi muzičar.

Bojan je za mene bukva na kub i zaboravi trud koji ces uloziti da mi promenis misljenje o njemu
o takvim nabedjenim guru likovima koji smaraju sa tv...

Zaboleme od koga je ko cenjen imam svoju glavu da razmisljam
koliko god se tebi ne svidjali mnogi moji stavovi :)

Deluje da zelis da me spojis sa bojanom da se smuvamo jel ?
Nema potrebe za polemikom. Svako ima svoj ukus.

Pa dobro, vidi, tebi sad krivo što ga neko ne poštuje ne u smislu da ne poštuje što je on čelista već u smislu nekoga ko daje mudre izjave. U tom pogledu, ljudi se razlikuju šta je za koga mudro. Znači, niko nije doveo u pitanje to da je dobar muzičar. To može samo drugi muzičar.
Iz prve ga je nazvao celavim pajserom uz kojekakve mizerije da je neki rijaliti buzdovan. Na prvu!

zna se sta je LJUBAV
to nas uce mama i tata kad smo mali
to nas uce u skoli
to nas uce kroz zivot ljudi sa kojima ostvarujemo kontakte !

naravno da nije normalno da se u ljubavi kalkulise, mada to pojedinci rade.
sto muski sto zenski.

i sad ce jedan celavi da mi seje pamet o ljubavi i kako njega niJesu vaspitale sorte drveta.

daj bre sjasi mi sa tim tuzakanjem uciteljici Poli ...

Back