Ljubav nije digitron

Zivimo u svetu gde je korist izronila na povrsinu ali...
Nije izumrla ljubav!

Ni u svetu kada je racunica ispred emocija.

Reko je bas onako kako i jeste.

Bravo !!!

Jer njega nije vaspitavala bukva i drvo!

Плаћам све наше заједничке и његове рачуне. Жене у Свету, на Крстарици и Србији би требало да следе мој пример

БрижитМ

1694582771348.jpeg

neki bitan lik ili sarlatan iz ovih rijaliti goWnavih sadrzaja.
Nije mi poznat
da bih podrzao njegov stav.
Mene su Orah i Jabuka odgajali !!!

Vidi kakav sam dobar krompir ispao :lol:
zar te ni malo nije sramota ovako nesto napisati?

prvo si ga ga u prethodnomn postu nazvao celavim (tebe bi onda trebali stalno zvati debelguzim celavkom ?) da bi odmah zakljucio da je nebitan lik iz rijalitija
najveci nonsens je nije mi poznat da bih podrzao njegov stav

izrugivanje onome sto je rekao, zaista je mizerno. jer to sto je rekao je CISTO KAO SUZA

sta tu nije tacno ?

i cemu onda ovakav post sa ponizavanjem izrugivanjem ?
jer tebi nije poznat? a ako neko nije tebi poznat znaci da njegov stav nije vredan ?

bruka i sramota.

u pitanju je Bojan Marovic pjevac lijepog glasa.

znas u podgoricu kada neko kao klinac svira violoncelo to ti je sto bi ljudi rekli cudo nevidjeno pa u njega svi bleje ka da nije normalan pa se svi ptiaj ua sta se desava u onog malog marovica?

od detinjstva je fino vaspitivana i imao je talenta za muziku, kao sto ima i za pjevanje sto vidimo po njegovom glasu.

nebiotno to sve, bitno je ono sto je gore izgovorio i sto si ti VRLO GLUPO POPISAO!
sarlatan a...
TAKO JE UDRI PLJUJ I ONO STO VALJA ...

sram te bilo

ISPO SI VEOMA NIZAK i pokazao se u pravom svetlu. da pljujes nekog ne znajuci o njemu bas nista jer ti se eto mozda nije svideo njegov izgled? pa je i on sarlatan kao i svi ostali...ma kako izgledao , rekao je stvari koje nije lijepo popisavati i za normalnog covjeka nema nikakvog razloga za bilo kakvim izrugivanjem i ponizavanjem oko toga...

" mene nije vaspitavala bukva, mene nije vaspitavalo drvo, moj otac do zadnjeg trenutka dok nije izdahnuo on je gledao u moju majku.
Ja ne mogu da budem drugačiji prema nekome drugom. Nisam ja za taj svet. To kada neko krene da računa...
Ja nemam računicu, ja kada te volim ja te volim.
Danas je velika stvar što se taj digitron često pali. Ljudi ulaze u odnose i brakove jer imaju računicu, ja je nemam. Moja jedina računica, ako se to broji računicom je što ti stavim srce na sto pa ti vidi šta ćeš. Ako hoćeš razbij ga, patiću, biće u redu posle nekokg vremena, a kako ćeš ti da živiš sa tim nemam pojma... "

i sta ovdje ima lose, da bi na ovo pljuvao o nekom nazivajuci ga celavim nebitnim likom i sarlatanom?

to je danasnje vrijeme, opljuj sve , bez obzira sta kaze... samo pljuj...

Koliko ti seres jbt
sta to?

pogledaj kakav je post napisao krompir, u vezi onoga gore videa u uvodu teme.
u vezi par recenica koje je izgovorio bojan marovic.

evo ja cu kopirati post od krompira:

neki bitan lik ili sarlatan iz ovih rijaliti goWnavih sadrzaja.
Nije mi poznat da bih podrzao njegov stav.
Mene su Orah i Jabuka odgajali !!!

Vidi kakav sam dobar krompir ispao :lol:
sarlatan jer jer izgovorio ono u videu oko racunice i digitrona?

nije mu poznat da bi podrzao njegov stav? zar treba da ti je neko poznat da bi podrzao ako ispravno govori i cestito?

u tom slucaju bi onda trebali da podrzavamo stavove one spodobe jelene karleuse, jer je ona eto svima poznata...

sta sam ja konkretno sra.o ?

sta je ovde lose u ovome sto je izgovorio? sta nije tacno? sta je laz?

nazvatri sarlatanom? nekoga koga ne znas... jer ti se eto jer je trenutno celav ne svidja?

nekog ko od malih nogu svira violoncelo , neko ko ima prelijep glas a i Bogu fala ispravno i cestito razmislja...

eto tako ispljuvati ga na prvu , a ne pitati se zasto?

zato sto je jednom krompiru on celavi sarlatan?

sta to?

pogledaj kakav je post napisao krompir, u vezi onoga gore videa u uvodu teme.
u vezi par recenica koje je izgovorio bojan marovic.

evo ja cu kopirati post od krompira:

sarlatan jer jer izgovorio ono u videu oko racunice i digitrona?

nije mu poznat da bi podrzao njegov stav? zar treba da ti je neko poznat da bi podrzao ako ispravno govori i cestito?

u tom slucaju bi onda trebali da podrzavamo stavove one spodobe jelene karleuse, jer je ona eto svima poznata...

sta sam ja konkretno sra.o ?

dobro kapetanu ne možeš svet promijeniti a svako ima svoj stav i mišljenje

dobro kapetanu ne možeš svet promijeniti a svako ima svoj stav i mišljenje
svaka susa moze te danas opljuje na prvu , jer eto toj shushi nijesi poznat ...

a jos si i celav i licis mu na sarlatana...

kazes stav ima svako? jedno je stav a drugo je sr.ati ili laprdati
pa na osnovu cega je krompir izradio taj svoj stav o osobi za koju kaze da ne poznaje? i koju je opljunuo iz prve... totalan fijasko je napravio i totalni promasaj . sto bi narod reko ako ne znas a ti cuti ne zaleci se ne pravi budalu od sebe...

no jace je bilo od njega, ocito jace...daj da ja njega pokakim tog celavog sarlatana...
to je danasnje vrijeme, kao sto bojan veli o racunici i digitronu isto je cinjenica da ce danas mnogi i svakojaka shusha da te opljune a da te uopste i ne zna, pa cak i kada ispravno govoris...

to je zalosna cinjenica

Poslednja izmena:
Bojan Marovic

je poznat po mnogim dobrotvornim koncertima, po velikom znanju iz oblasti muzike (ne muzike tipa karleusa aca aca lukas i slicno) , odlicno svira violoncelo , prelijepog glasa, i veoma fino i vaspitano celjade...

od malih nogu u nasoj podosta zadrtoj ili zaostaloj sredini (konzervativnoj) u podgorici on je za razliku od mnogih decaka koji ganjaju loptu , ili idu na boks, svirao violoncelo ....

Bojan Marovic je jedna dobra dusa.

Dragoljub Djuricic pokojni bubnjar ga je mnogo volio i postovao.

Poslednja izmena:
svaka susa moze te danas opljuje na prvu , jer eto toj shushi niejsi poznat

a jos si i celav i licis mu na sarlatana...

kazes stav ima svako? pa na osnovu cega je krompir izradio taj svoj stav o osobi za koju kaze da ne poznaje? i koju je opljunuo iz prve...

to je danasnje vrijem, kao sto bojan veli o racunici i digitronu isto je cinjenica da ce danas mnogi i svakojaka shusha da te opljune a da te uopste i ne zna, pa cak i kada ispravno govoris...

to je zalosna cinjenica

ali ti vrijeme ne možeš zaustaviti niti promijeniti

i ako se svaki put tako budeš uznemirio nije zdravo

Back