Ljubav nema boju

Bilo je to sezdesetih godina proslog veka....Bio sam malo dete, ali se dobro secam...

Dosli su u moje nesto grupa Crnaca iz Afrike kao razmena studenata.

Ko je zeleo m ogao je dobrovoljn o da primi jednog na stan i hranu.

Mnogi su se javili, kao i mama jednog mog drugara koija je bila razvedena i imala 30 i kusur godina...

Zvali smo ga Tomi, a bio je crn kao rerna.....Tomi je bio dobar, igrao se sa nama....

Sve je islo divno dok jednog dana svi crnci nisu tajanstveno - nestali iz mesta!

Nismo mogli da shvatimo sta se dogodilo....

Mama og drugara se razbolela i otisla u bolnicu.....

Jedne noci kada su m oji mamam i tata mislili da spavam, ja sam se pritajio i slusao sta pricaju: nas Tomi je mamami mog prijatelja odgrizao deo sise!

Seksala se sa njim iako je bio dosta mladji, i on joj je u jednom momentu, u nalet u africke strasti, odgrizao deo sise!

To se saznalo u mestu i ljudi su trazili da se studenti odmah dislociraju, kako ne bi pala krv....

Mama mog prijatelja je kaznije ozdravila, stavila plasticnu sisu, a sve zene su se gurkale kada bi ona prolazila....Kao da se vise ni jedna nije yebala sa tim crncicima, ako nista drugo ono iz zenske radoznalosti...

Poslednja izmena:
U Srbiji postoji trenutno jedan veliki trend, a to je da se devojke, koje su pretežno iz Beograda udaju za migrante iz arapskih država i zemalja Afrike.

Zanimljivo je da se na svakoj ulici mogu videti mladi ljubavni parovi, devojke srpskog porekla koje su pronašle ljubav u migrantima iz ratnih područja. Analitičari i socijolozi upozoravaju na velike opasnosti zbog ovoga.

Psiholog Dragica Vučinić napominje da je jako opasno što devojke iz Srbije stupaju u seksualne odnose sa migrantima, jer oni dolaze iz sasvim drugog sveta koji ima drugačije običaje. Dragica takođe napominje da je čest slučaj da devojka stupi u seksualne odnose sa jednim migrantom, ali da potom taj migrant nasilnim putem natera devojku da ima seks i sa ostalima u društvu.

Za islamski svet je to prihvatljivo jer je kod njih žena na nivou kućnog roba, ali za devojke iz Srbije to može predstavljati problem.

Analitičar Darko Simatović poručuje za Dnevni Žurnal da ovo šalje i lošu psihološku poruku muškarcima iz Beograda, jer sad imaju dodatnu konkurenciju na koju niko nije očekivao.

“Znate ima jako puno usamljenih muškaraca u Beogradu. Sve te silne devojke sada jure migrante, to jako loše utiče na naše momke koji su sada dodatno ubijeni u pojam. Jer neko ko je došao iz Sirije bolje prolazi od njega koji je domaći. Iako sve to zvuči nebitno, zaista utiče na mnoge”, rekao je Simatović.

http://dnevnizurnal.com/kuda-ovo-vo...-beograda-ima-seksualne-odnose-sa-migrantima/

Blajbi da li je moguće da ti veruješ baš u svaku glupost koji pročitaš? Ja nisam nikada video takav jedan par, nikada nisam ni čuo za takav jedan par a koliko vidim niko iz Beograda ovde takođe ne zna za ni jedan takav slučaj a opet tvrdnja " na svakoj ulici mogu videti mladi ljubavni parovi, devojke srpskog porekla koje su pronašle ljubav u migrantima iz ratnih područja"...pazi da ne poverujem. Migranti su ovde u tranzitu od par dana do možda mesec,uglavnom ne mrdaju daleko od stanice gde su im kontakti za šverc dalje, malo upotrebi mozak pa će ti biti jasno kolike su šanse da se "rasplamsa ljubav" u takvim okolnostima sa domicilnim devojkama sa kojima čak i nemaju kontakt. Ovde se ne radi ni o prostituciji ni brzinskom seksu sa nekim splavarkama lakomim na keš nego se tvrdnja odnosi da se "devojke udaju za migrante iz arapskih država i Afrike". Mislim jbt situirani migranti i to masovno :lol:

Tuga ko je sve danas novinar.

neka se tuca ko sa kim hoce i to je to.
a neki su verovatno kupili diplome pa nemaju pametnija posla nego da sire (rasisticki) strah i paniku.

"Snijeg pade na behar na voce,

nek se tuca koji s kojom hoce,

a ko nece nek se ne namece!" :rtfm:

Ma nemate vi pojma, to je zato sto su oni crnkaste boje, al ne bas sasvim, pa bi nase da probaju i te "alatke" kako rade,a kad jedan prodje moze ih koliko hoces, pa nije sapun da se trosi :)
Nego je problem u tome sto ce to da se mesa kasnije sa srbima i da vidis kada deca pocnju da menjaju farbu, nece moci da dodju sebi od cuda, ap ni Srbija nije vise sto je bila,a Islam to radi na duge staze.

To je istina ! Devojke u Srbiji se masovno satiru od migrantskih ....urceva!
Bila je pre par godina priča o jednoj devojci iz Beograda koja se ložila na crnce migrante iz Afrike,pa je opštila sa dvojicom ili trojicom i ostala u drugom stanju... Jedan od potencijalnih očeva nađen je mrtav u nekom napuštenom skladištu pa je tako priča otišla u javnost, trudna udovica je pričala ispovest o svojoj romansi sa crncem koga su na pravdi boga ubili....
Interesantno je kako su našim devojkama stranci interesantni, u vreme Exita masa devojaka bude povaljena od raznog šljama iz Engleske i drugih zemalja zapadne Evrope koji ovde svrate na sex turizam... U pocetku se mislilo da se lokalne prostitutke stavljaju u promet, ali se ispotavilo da pored njih i dosta "modernih devojaka" imaslične "romanse"...
Imate na raznim sajtovima na netu kako stranci urnišu "domace devojke" koje pristaju na razne stvari od orala do anala...

U Srbiji postoji trenutno jedan veliki trend, a to je da se devojke, koje su pretežno iz Beograda udaju za migrante iz arapskih država i zemalja Afrike.

Zanimljivo je da se na svakoj ulici mogu videti mladi ljubavni parovi, devojke srpskog porekla koje su pronašle ljubav u migrantima iz ratnih područja. Analitičari i socijolozi upozoravaju na velike opasnosti zbog ovoga.

Psiholog Dragica Vučinić napominje da je jako opasno što devojke iz Srbije stupaju u seksualne odnose sa migrantima, jer oni dolaze iz sasvim drugog sveta koji ima drugačije običaje. Dragica takođe napominje da je čest slučaj da devojka stupi u seksualne odnose sa jednim migrantom, ali da potom taj migrant nasilnim putem natera devojku da ima seks i sa ostalima u društvu.

Za islamski svet je to prihvatljivo jer je kod njih žena na nivou kućnog roba, ali za devojke iz Srbije to može predstavljati problem.

Analitičar Darko Simatović poručuje za Dnevni Žurnal da ovo šalje i lošu psihološku poruku muškarcima iz Beograda, jer sad imaju dodatnu konkurenciju na koju niko nije očekivao.

“Znate ima jako puno usamljenih muškaraca u Beogradu. Sve te silne devojke sada jure migrante, to jako loše utiče na naše momke koji su sada dodatno ubijeni u pojam. Jer neko ko je došao iz Sirije bolje prolazi od njega koji je domaći. Iako sve to zvuči nebitno, zaista utiče na mnoge”, rekao je Simatović.

http://dnevnizurnal.com/kuda-ovo-vo...-beograda-ima-seksualne-odnose-sa-migrantima/

kakva izmišljotina od teksta..da nije žalosno bilo bi smešno.

Tekst Iz 2015

http://www.telegraf.rs/vesti/173468...povest-ove-beogradjanke-ce-zaprepastiti-mnoge

Milica V. (25) dve godine je imala dečka koji je bio crnac. Upoznali su se tokom studija, kada je ona živela u “Studentskom gradu“. Bila je jedna od prvih devojaka koja je prva prošetala momka druge boje kože i nije se stidela toga. Tada su je svi zvali “ćikita negra”, oni izraziti nacionalisti su izbegavali njeno društvo, a istovremeno “pljuvali” sve crnce koji su došli u Srbiju.
– Upoznala sam ga u restoranu u kojem radim, u blizini autobuske stanice. Tu svakodnevno dolazi veliki broj njih da jede, plaćaju svaki račun, ponekad čak i ostave bakšiš. Nisu svi siromašni prosjaci bez krova nad glavom, kako većina misli. Dosta ima i bogatih porodica koji su napustili domovinu sa svim novcem koji su imali – potanko nam objašnjava Milica.
Tahir je bio jedna od svakodnevnih mušterija u restoranu, znao je sate da provodi tu sedeći, posmatrajući Milicu, a kada nije bio tu vrzmao se okolo.

A šta će ljudi reći, šta će reći, pa niko to i ne zna, a i da zna, ne mogu ja da živim po tuđim normama – pomalo ljutita Milica brani ono što radi u tajnosti. Za njenu ljubavnu avanturu znaju samo koleginice sa posla. Roditeljima ne bi rekla, kaže.
Nismo mogli da odolimo a da je ne pitamo kakav je njen Avganistanac u krevetu:
Ma, kakvi Srbi – odmahuje rukom Milica uz osmeh – glupo bi bilo reći da ne volim svoj narod, ali Tahir mi baš odgovara u svemu. Po mojoj je meri, mlad i postoji neki fluid. A u seksu… - vragolasto kaže Milica i prevrće očima uz veliki osmeh.
Vidimo da je neobično srećna, a dokle će sve ovo trajati, ne želi da razmišlja.

E pa sad Srbende vi vidite, sta to Milica tako Voli kod emigranta,a vi to nemate, :rotf:

Tekst Iz 2015

http://www.telegraf.rs/vesti/173468...povest-ove-beogradjanke-ce-zaprepastiti-mnoge

Milica V. (25) dve godine je imala dečka koji je bio crnac. Upoznali su se tokom studija, kada je ona živela u “Studentskom gradu“. Bila je jedna od prvih devojaka koja je prva prošetala momka druge boje kože i nije se stidela toga. Tada su je svi zvali “ćikita negra”, oni izraziti nacionalisti su izbegavali njeno društvo, a istovremeno “pljuvali” sve crnce koji su došli u Srbiju.
– Upoznala sam ga u restoranu u kojem radim, u blizini autobuske stanice. Tu svakodnevno dolazi veliki broj njih da jede, plaćaju svaki račun, ponekad čak i ostave bakšiš. Nisu svi siromašni prosjaci bez krova nad glavom, kako većina misli. Dosta ima i bogatih porodica koji su napustili domovinu sa svim novcem koji su imali – potanko nam objašnjava Milica.
Tahir je bio jedna od svakodnevnih mušterija u restoranu, znao je sate da provodi tu sedeći, posmatrajući Milicu, a kada nije bio tu vrzmao se okolo.

A šta će ljudi reći, šta će reći, pa niko to i ne zna, a i da zna, ne mogu ja da živim po tuđim normama – pomalo ljutita Milica brani ono što radi u tajnosti. Za njenu ljubavnu avanturu znaju samo koleginice sa posla. Roditeljima ne bi rekla, kaže.
Nismo mogli da odolimo a da je ne pitamo kakav je njen Avganistanac u krevetu:
Ma, kakvi Srbi – odmahuje rukom Milica uz osmeh – glupo bi bilo reći da ne volim svoj narod, ali Tahir mi baš odgovara u svemu. Po mojoj je meri, mlad i postoji neki fluid. A u seksu… - vragolasto kaže Milica i prevrće očima uz veliki osmeh.
Vidimo da je neobično srećna, a dokle će sve ovo trajati, ne želi da razmišlja.

E pa sad Srbende vi vidite, sta to Milica tako Voli kod emigranta,a vi to nemate, :rotf:

Ovo što sam boldovao je najbitnije....

A Milica mora da se bavi najstarijim zanatom....

Ne vidim ja tu nikakvu konkurenciju, Simatoviću.
Svako nađe ono što je tražio.
Žrtve su retko nevine. Češće upravo žele to da budu.
Upravo zato ni u Srbiji žena nije vozdignuta mnogo dalje od kućnog roba. Makar one koje svesno, ili podsvesno, za partnere biraju muškarce koji ih na to mesto postavljaju.
Domaći ili gostujući... rekao bih da je ovde nerešeno. :)

Back