to sto smo videli par puta ne znaci da gledamo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad ne gledas, sta se javljas???IvAnA:):Ne gledam tu ochajnu seriju...
Stani na loptu.Ovde svako ima pravo na svoje misljenje i u to ne treba ulaziti...Linger:E ajde da konacno razjasnimo sta je to usiljeno i neprirodno u ovoj seriji, koje su to fore koje vama smetaju??? Meni su ono totalno cool i opustene a to sto ova serija ide korak ispred, mnogo dalje od onih sto ste mozda navikli da gledate, to je vec onda vas problem!!!
e zaista mirka mi ide na kura..........uzasna je.......a i marija karan kao da je nesto bolja.......ova sto im glumi kevu je uvek i u svim serijama glumi histericnu zenu, pa i u ovoj.....a cale im se stalno folira.....ma.ne volim seriju........jvtnns:Bilo koja stvar u kojoj se pojavi ona nesrecnica Mirka je samo za izbegavanje. Moja baba bi odlumila bolje od nje!!! Otkad se uvukla svima zivima posle Andjela pocela je da mi izlazi iz frizidera. Mrzim je!!!!!!
Mirka budi covek pa idi u glumacku penziju, smaras!!!!
Linger:E ajde da konacno razjasnimo sta je to usiljeno i neprirodno u ovoj seriji, koje su to fore koje vama smetaju??? Meni su ono totalno cool i opustene a to sto ova serija ide korak ispred, mnogo dalje od onih sto ste mozda navikli da gledate, to je vec onda vas problem!!!
Alo bre ljudi ko sme da mi dira moju drugaricu,Tanjce??Niko ne sme vise da se sa njom svadja!!morganlovelove:Stani na loptu.Ovde svako ima pravo na svoje misljenje i u to ne treba ulaziti...
Po meni serije IMA usiljenih fora i tacka.Kada budem nabavila neke epizode napisacu ti....