Ljubav,navika,panika

Gleda te li tu seriju?

• DA

glasova: 51 36,7%
  • NE

glasova: 41 29,5%
  • ponekad kad uhvatim

glasova: 47 33,8%

• Ukupno glasova
    139
  • Anketa je zatvorena .
Gledam seriju,simpaticna je.Seka je odlicno odradila posao,ali Mirka i Marija mi glume suvise napadno i isfolirano.Mirka je slatka i simpaticna,ali neka nabaci malo prirodnosti....Tek tako ce uspeti da sarmira publiku u totalu!

Sve je stvar ukusa. Samo cini mi se da ipak DA vodi. Za NE su glasali oni koji ne vole pink i nisu ni pokusali da pogledaju ovu seriju. Za DA su glasali fanovi,a za PONEKAD KAD UHVATIM oni koji je gledaju ali ne redovno STO MU OPET DODJE DA GLEDAJU tj. DA. Tako da bi se prva i treca opcija mogle sabrati.

Serija je zaista preextra...drugacija je (sto nam i treba)
Mislim da nam je dosta onih preglupih, tipa "Stizu dolari" i "Mjesoviti brak"
Jedina zamerka mi je sto ne traje duze, jer bih onda vise uzivao
Seka i Nikola su najbolji, Marija je odlicna, odusevljava me...malo mi je Mirka smor, ne znam ko je nominova za najbolju glumicu ne znam u kojoj kategoriji!!! :)

Evo ovako seriju gledam ponekad,uglavnom kada imam dosta slobodnog vremena...nisam nesto odusevljena,ali nemam ni toliko lose misljenje o istoj.Nervira me sto je malo preopterecena (humorom,ili bar pokusajima...) i tu se gubi nit...cesto je vise nego ocigledno da i oni sami nisu bas ubedjeni u svoje reci,a ima i mnogo glupih izjava.Kao ne filmu..
Jos jedan minus je definitivno mladjana glumica Mirka Vasiljevic (koja se,moram naglasiti proslavila u jednom extra mega giga sranje**).

E ajde da konacno razjasnimo sta je to usiljeno i neprirodno u ovoj seriji, koje su to fore koje vama smetaju??? Meni su ono totalno cool i opustene a to sto ova serija ide korak ispred, mnogo dalje od onih sto ste mozda navikli da gledate, to je vec onda vas problem!!!

Bilo koja stvar u kojoj se pojavi ona nesrecnica Mirka je samo za izbegavanje. Moja baba bi odlumila bolje od nje!!! Otkad se uvukla svima zivima posle Andjela pocela je da mi izlazi iz frizidera. Mrzim je!!!!!!
Mirka budi covek pa idi u glumacku penziju, smaras!!!!

Linger:
E ajde da konacno razjasnimo sta je to usiljeno i neprirodno u ovoj seriji, koje su to fore koje vama smetaju??? Meni su ono totalno cool i opustene a to sto ova serija ide korak ispred, mnogo dalje od onih sto ste mozda navikli da gledate, to je vec onda vas problem!!!
Stani na loptu.Ovde svako ima pravo na svoje misljenje i u to ne treba ulaziti...
Po meni serije IMA usiljenih fora i tacka.Kada budem nabavila neke epizode napisacu ti....

jvtnns:
Bilo koja stvar u kojoj se pojavi ona nesrecnica Mirka je samo za izbegavanje. Moja baba bi odlumila bolje od nje!!! Otkad se uvukla svima zivima posle Andjela pocela je da mi izlazi iz frizidera. Mrzim je!!!!!!
Mirka budi covek pa idi u glumacku penziju, smaras!!!!
e zaista mirka mi ide na kura..........uzasna je.......a i marija karan kao da je nesto bolja.......ova sto im glumi kevu je uvek i u svim serijama glumi histericnu zenu, pa i u ovoj.....a cale im se stalno folira.....ma.ne volim seriju........

Linger:
morganlovelove:
Stani na loptu.Ovde svako ima pravo na svoje misljenje i u to ne treba ulaziti...
Po meni serije IMA usiljenih fora i tacka.Kada budem nabavila neke epizode napisacu ti....
Alo bre ljudi ko sme da mi dira moju drugaricu,Tanjce??Niko ne sme vise da se sa njom svadja!! ;) :lol: :-D

Back