Ljubav na prvi pogled

• Začetnik teme Začetnik teme zaljubljen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otisla sam na Zlatibor na odmor... Bilo je vreme rucka i otisle smo u hotelski restoran drugarica i ja. Konobar nam je pokazao mesto. Sele smo.
On je sedeo na suprotnom kraju sale i rucao sa ostalima iz kluba ...
Onda se okrenuo za 90 stepeni i pogledi su nam se sreli. Nesto u stomaku mi se prevrnulo, nisam mogla da rucam... Odlepila sam, zaljubila se onako decje, platonski, iako sam znala da cu moci samo da ga gledam.
Nisam znala ni kako se zove, a jos manje ostalo (da li je ozenjen, ima li devojku), znala sam samo po dresu da igra za KK "Hemofarm".
I bilo je divno, zaljubila sam se na prvi pogled, onako decje, i bilo mi je dovoljno da ga vidim da mi bude lepo, i bilo mi je dovoljno sto smo svakog dana razmenjivali po zdravo i jos par reci uz to. Nisam zelela nista vise, bila sam ludo :oops: (i nesrecno :shock: ) zaljubljena :roll: i srecna :) sto mogu da ga gledam u blizini. I svi su mi pricali da nisam normalna :roll: , jer ima mnogo lepsih momaka od njega :?: , a ja sam im samo govorila da znam :idea: da nije najlepsi, ali jednostavno da mi se on dopada :!: , samo moja "zirafa".
I svi su se smejali zbog mog ludovanja, i ceo hotel je znao da sam zaljubljena u "zirafu", a ja sam bila srecna, jer sam se osecala kao da mi je ponovo 15g. :oops:
I znala sam da ce moje ludovanje i ta decja bezbriznost prestati posle 10 dana kad se vratim u surovu realnost :( , zato sam se prepustila tom divnom osecanju i pustila leptirice da lete. I verovatno je i on mislio da sam luda, jer ga je moj pogled pratio :twisted: , kad god je bio u blizini, ali ... :arrow: sve drugo nije bilo vazno ...
I naravno posle povratka kuci , sve me je proslo za 2 dana ... ostala je samo jedna slika, on i ja stojimo ispred hotela ... tako slatko i smesno, samo je pola metra visi od mene ... ostala je slika da me podseti na taj divni osecaj zaljubljenog deteta...

Back