Ljubav na prvi pogled??

Морам то пронаћи, исмејах се жива, све у бусу, јер једино на путовању читам такве часописе!
Можда се мисли да је сусрет на базену, на пример...:whistling:
И онда би требало први поглед бацити на ножне прсте! :hahaha:

Hmmm....podtseti me ovo...put,novine,bazen,plivanje,prvi put....:brus::gace:
Da,da....al se nekad lepo zaljubljivalo na prvi pogled...jos ga pamtim..:aha:
A,onda doso drugi put....pa neocekivani treci put...sve na prvi pogled:vatromet:

Poslednja izmena:
Морам то пронаћи, исмејах се жива, све у бусу, јер једино на путовању читам такве часописе!
Можда се мисли да је сусрет на базену, на пример...:whistling:
И онда би требало први поглед бацити на ножне прсте! :hahaha:

Izgleda da se treba zaljubljivati samo leti. :manikir:

Izraz ljubav na prvi pogled je samo izraz, a ne odnosi se na ljubav nego na zacopljavanje.

eeee.......to je to.....:besna:

ti si izgleda bas zacopana na prvi pogled...samo napred...da zamenish ovu :besna: ovim:cmok: i ovim :zag: pa onda sledi ovo :brus::gace: pa............................................................................................................................................................... pa ne do Bog ovo:aha: :dash:...:

Poslednja izmena:
Mislim sta je to u zenskom mozgu pa da toliko insistiraju na tom pojmu i loze se na ljubav na prvi pogled...Meni je to malo iracionalno.

Kako se neko moze zavoleti na prvi pogled? Ljubav se izgradjuje vremenom pre svega kroz sitne i krupne usluge koje cinimo jedni drugom i po tome koliko smo se zaista otvorili "investirali" u neku osobu.

A to ponekad trazi vreme. S druge strane vecina devojaka hoce da im se odmah pokaze ne znam kakva ogromna ljubav??! Ili se samo prave tako, a u stvari su one te nesposobne za dublju emocionalnu vezu?

Ja mogu da se zaljubim odma ali i ne moram :heart:

Izraz ljubav na prvi pogled je samo izraz, a ne odnosi se na ljubav nego na zacopljavanje.

Da, ne znam tačno šta ko podrazumeva pod "ljubavlju na prvi pogled", ali ja sam shvatila da je reč o zacopljavanju koje se razvilo u ljubav, a ne par meseci "kres šeme u oblacima", pa onda ništa - to nije to...:)
Ljubav na prvi pogled postoji, ali je retka (kao lutrija), i treba, osim sreće, i da se nađu dve tolerantne osobe, spremne i da pruže, a ne samo da očekuju...zato i jeste tako retka...da neko bude dovoljno osetljiv,pa da prepozna - valjda instinktivno - pravu osobu za sebe.
Uostalom, da nije tako retka, ne bismo je toliko cenili...:aha:

Da, ne znam tačno šta ko podrazumeva pod "ljubavlju na prvi pogled", ali ja sam shvatila da je reč o zacopljavanju koje se razvilo u ljubav, a ne par meseci "kres šeme u oblacima", pa onda ništa - to nije to...:)
Ljubav na prvi pogled postoji, ali je retka (kao lutrija), i treba, osim sreće, i da se nađu dve tolerantne osobe, spremne i da pruže, a ne samo da očekuju...zato i jeste tako retka...da neko bude dovoljno osetljiv,pa da prepozna - valjda instinktivno - pravu osobu za sebe.
Uostalom, da nije tako retka, ne bismo je toliko cenili...:aha:

Opet mislim da to ipak nije ljubav na prvi pogled, mozhda pre neka vrsta prepoznavanja na prvi pogled

Opet mislim da to ipak nije ljubav na prvi pogled, mozhda pre neka vrsta prepoznavanja na prvi pogled

И ја се слажем са тим, јер, ако би била само на први поглед, значило би да бисмо неког кога никад нисмо упознали, волели ,,до гроба''.
Као Петрарка Лауру.
Али, то није била љубав, то је била заслепљеност.

Misliš apa-Drapa?
Ne ispravljam te već me zanima kako se to kod vas izgovara?

Hmmm... Mislim da jeste apa-Drapa, ali moja mama govori Trapa, pa pokupila od nje.

Citat: "Do kada mislis da je tako apa-trapa oblacis?" :P:rumenko:

Muske gace me ne zanimaju (mada jesu, ono, udobne, ne moze se reci da nisu :rumenko::rumenko::rumenko::rumenko: ). Gace onog ko me zanima su ciste, ali cipele... Pa, one tu i tamo, ali se trudi (i vise od mene moram priznati). :dash:

Mislim sta je to u zenskom mozgu pa da toliko insistiraju na tom pojmu i loze se na ljubav na prvi pogled...Meni je to malo iracionalno.

Kako se neko moze zavoleti na prvi pogled? Ljubav se izgradjuje vremenom pre svega kroz sitne i krupne usluge koje cinimo jedni drugom i po tome koliko smo se zaista otvorili "investirali" u neku osobu.

A to ponekad trazi vreme. S druge strane vecina devojaka hoce da im se odmah pokaze ne znam kakva ogromna ljubav??! Ili se samo prave tako, a u stvari su one te nesposobne za dublju emocionalnu vezu?

Malo si konfuzno postavio pitanje :think:

Back