- Poruka
- 35.305
nedoiebani dileja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda ti koristiš, ja zasigurno ne koristimPitanje glasi: "Zašto koristimo besmisleni termin ljubav na prvi pogled", a ne "da li verujete u ljubav na prvi pogled".
Rekoh da vas podsetim...
Ne koristim, nego se pitam zašto drugi koriste taj izrazmožda ti koristiš, ja zasigurno ne koristim
ja znam da to ne postoji.
pitam se pitam seNe koristim, nego se pitam zašto drugi koriste taj izraz
nesum razumela
nebesmisleno pitanje.
jesi razUmEla sad
Kužim, hvala na poiašnjenju.besmisleno pitanje za besmislenu izreku
kao i ono šerpe i poklopci vreće i zakrpe i ostala arhaična proseravanja
Jok koristice privlacnost na prvi pogled onako modernije je sofisticiranoNe koristim, nego se pitam zašto drugi koriste taj izraz
Pogled na prvi poljubac u dupeLjubav na prvi pogled u dupe
Nema ona nikoga. Ja sam rekao njoj da sam na pauzi. Ne znam da li joj se uopšte sviđam. Ono što je činjenica jeste da se dopisujemo konstantno o svemu, uglavnom su to sve neke šale. Zacrveni se nekad kad se pogledamo, oči joj sijaju, zenice se šire, "pravda mi se" , brine o meni, pomaže mi iako to više nije njen posao, ja se kao odužim nekom bombonjerom i tako to. Ima momenata kada smo po mom mišljenju skroz izgubljeni u tom našem svetu. Mislim da ona shvata da sam se zaljubio i da sam jako glupav da priđem. Ne znam ni kako bih. Ne smeta mi posao jer nisu nikakvi zajednički projekti ili slično. A sa njom kada bih se i smuvao mislim da bih je oženio odmahA jel ona ima nekoga?
Inače sam se na poslu nagledala tih romansi. Valjda radi taj adrenalin, slutnja, uzbuđenje...Ti si u vezi od 4 godine i ovo je nešto novo...
Pre nego što raskineš dobro razmisli da li je samo do okolnosti ili ima i realnosti u svemu tome...Naravno ako ti da devojka sa kojom si trenutno ništa ne znači a očigledno ti ne znači onda i nemaš šta da izgubiš Samo navali...naravno ako ti posao u svemu tome nije drag...jer u slučaju da to vaše ne uspe...možda ti neće biti više ugodno, uzbudljivo i zanimljivo na poslu.
Mi smo to u praksi prošli. Ovi iz struke su samo citali o tome.Zašto se ovaj termin svakodnevno upotrebvljava kada je potpuno besmislen?
Sad gledam dnevnik i na EPP videh reklamu za neki stambeni kredit gde lik izlazi iz klozeta, i ramenom udara u ribu kojoj ispada telefon iz ruku a ovaj frajer se saginje da uzme njen telefon i ide onaj standardni kliše: ostvare kontakt oči u oči i zaljube se na prvi pogled.
Zašto stalno koristimo ovaj besmisleni termin, kada razni psiholozi, seksolozi i eksperti sa krstarice govore da prvo ide privlačnost, zaljubljenost i onda na kraju ljubav?
knjiski mojljci, puno teorije, malo prakseMi smo to u praksi prošli. Ovi iz struke su samo citali o tome.