Ljubav na nemoguce

Romansa, potpuno te razumem i nije luudo, a nije ni blesavo da osecas nesto prema coveku koga ne poznajes.
Ne znam koliko imas godina, ali dobro.
Hej, to je neko moje misljenje, ogradjujem se od ostalih. Nemojte sada odmah da ''vicete'' na mene!
Eto, npr. ja, - ''lozila'' sam se - 'ajde da upotrebim taj novi izraz - kojeg u vreme mojih tinejdz dana nije bilo - na jednog fudbalera holandske reprezentacije. Volela sam ga, bre, opasno... cak sam nosila narandzaste majice sa izvezenim njegovim imenom... pisala mu pisma na engleskom, ali... naravno, odgovor nikada dobila nisam...
Posle me je to proslo, ali je secanje ostalo. Secanje na nesto lepo, sanjano, izmastano...
Pa ja i sada neke tamo likove, koje bih btw. mogla i da sretnem ovdI gde sam, jer stalno negde putujem, sa ovol'ko godinica koliko imam - gotivim i to puno.
A ja mislim da znam ko ti se dopada, ali necu ovde napisati na koga ''sumnjam''... jer zaista imam moci da ''provalim'' te stvari.
Eto, 'ajde, napisacu da se meni svidja Hju Lori!!! I volela bih da ga upoznam, ali nista vise od toga, jer imam ljubav svog zivota pored sebe.

Ha,ha,evo me.
@bojim _se:pa napisi na koga sumnjas.
Mozes i na pp ali bolje ovde.To je zanimljivo.
@Hellen-
uopste nije vazno kakav je vec KO je onaj kog volimo.
Ne koje su mu vrline i mane,vec sta on jeste.
Ali,to je vracanje na jednu staru temu,na kojoj sam o tome vec pisala.

Ako ne verujes da postoji ono sto je najlepse u bajkama,onda zivis zivot prosjaka,koji ce da prosi za sitne lepote realnosti...
Moguce,ja znam da sama svakako nisam narocito razumna,ali to i nije tako vazno.
Vazno je voleti.

Romanticna Romanso, nema svrhe da mu pisem ime (citaj: mislila sam da je to glumac iz mog posta), pogresila sam - izgleda da nemam bas toliko moci ;-)
ali nije to poenta...
Mnogi te ne razumeju i to je ok, njihova stvar...

@Master,vidis,nije vazno u kojim je covek godinama,vec sta zeli da bude u zivotu i sa kim zeli da bude.
Ja necu ni jednu emociju ili jedan minut da slupam na nekog za koga sam u startu svesna da nije ono sto zelim.
Lako je zabaviti se,ali je tesko ostati veran svojim mastanjima(necu reci idealima)
Naravno,kako godine prolaze mnogi gube entuzijazam,i ja ne znam sta cu reci sa trideset,i o glumcima,i osim njih,ali za sada,stojim cvrsto na stanovistu
Bolje labud u snovima,nego vrabac u krevetu...

Pa ja ne bih prva volela da bude tako,ali alernativu ne vidim...
Ko ima snove,nije nikada sam.
imati snove je lepo,ali oni nisu nista vise od pukog bezanja od stvarnosti i onoga sto ona predstavlja i zato ih valja ograniciti i ne dopustiti im da idu u nebesa.

a realnost je daleko od snova,i sto pre se pomiris sa tim lakse ces ziveti u stvarnom svetu...u suprotnom ces provesti zivot u carstvu snova sa svim princezama i princevima,deda mrazom,irvasima,uspavanom lepoticom i ekipom :)

Back