Ljubav na nemoguce

Pa ti i nemoj ako tako ne osecas:D
Znate,to se tako nazove,da se pojasni mera divljenja,a znam ja da to ne moze biti ljubav u njenom izvornom i cistom smislu.
Ali,jednostavno,ako bih se zaljubila u decka preko puta,zasto ne bih i u ovog na ekranu???
Samo zato sto znam da je nemoguce????
Pa sta ima veze.
I onda kad mi se svidi sve sto saznam o njemu(frizirano ili ne)i shvatim da bih ga volela kada bi bio tu?
Ne znam u cemu je razlika.
Inace,mislim,tek kada bi pregledali sve ljude na svetu,mogli bi da tvrdimo da onog koji je kraj nas zaista biramo i volimo.

Pa ono kao ti se zaljubiš u nekog preko TV ekrana i misliš da bi do kraja života živeli srećno ... a onda ga jednom slučajno sretneš na ulici, on čačka nos i češe svoje dupe, i ti shvataš da je više nego seljak i da sa njim ne bi mogla da provedeš ni minut.

Kad sam bila 5. razred, u huperu sam pronasla adresu dzonija depa, i napisala sam mu dugo i lepo pismo, sa sve lepljenim presovanim ljubicicama, i mojom biografijom, i obecanjem da cu ga cekati koliko god bude trebalo. I poslala sam to pismo, ali mi nikad nije odgovorio, pa kako je vreme prolazilo, tako je i moja ljubav jenjavala, a kad je istetovirao "vino forever", to je bio kraj medju nama.
Pre par godina sam se ponovo zaljubila, ovaj put u Adrijana Brodija, i ta ljubav je zrelija i stalozenija, nego ona klinacka. Kad vidim Brodija, ja samo zurim u ekran i ne postojim cini mi se, ako njega nema na tv-u. Kad vidim neki njegov film, nasmejana sam po ceo dan, i samo mi njegov glas zuji u usima, i svuda vidim njegovo lice. To je covek od harizme, kazem sebi, a ne priznajem da sam se zaljubila.

;D:D:D:
Stranac:D
Eto,nisam jedina.
Brodi je meni super lik,bolje i ti priznaj,love4ever:D
Ne kazem ni ja da ga sad volim,ali ako mislite na nekoga 23,30 h i gledate njegove slike 22h,i pri tom niste tinejdzer i pokusavate da ne mislite bas toliko,i drag vam je i odusevljava vas sve sto kaze i uradi,iako ste svesni da ume dobro da 'odvali' i da je daleko,itekako daleko u svakom smislu,a vi se tesite,a valjda neko i u ovoj po*ranoj Srbiji lici nanjega...
Sta je to???

Ja sam navela ono što bi meni smetalo .... ne znači da svakom smeta isto ..... Ali prosto rečeno, nekog možeš skroz da izidealizuješ preko TV-a, a da ti se u stvari u prirodi uopšte ne bi dopao ili još gore kad bi ga upoznala.

Jedno je doživljavati nekog i zaljubljivati se preko malog ekrana, a drugo je kad toj osobi osetiš pogled na sebi ili npr. stisak ruke.

Ali uopste nema recimo idealizovanja.Ne znam zasto se uvek misli da se te licnosti idealizuju?
Naravno,to su dve vrste ljubavi,ali ipak je to ljubav.

A ако је то права љубав, шта си то код њега заволела? Осмех? Лепе очи?
Откуд знаш какав је то човек кад га не знаш лично, знаш га само из улога... Можда је намћор, можда је себичан, лицемер, слабић, кукавица, можда је алкос, можда бије своје девојке...а како ти то можеш знати?

Мислим, једно је бити фасциниран нечијим изгледом и шармом који нам сервира са ТВ, а друго је познавати некога онаквог какав јесте и волети га баш таквог...

Back