Ljubav na nemoguce

Pa sta im je falilo?
ako su oni bili srecni...
Znam da to nije klasicni oblik ljubavi,jer je ljubav odnos,ali je zato produhovljen osecanjem nemogucnosti odnosa...

Uhh bree ..bas si zapela ..ovo sto si napisala"produhovljen osecanjem nemogucnosti odnosa"..ukoliko je osoba sebe svesno dovela u to stanje tj..ubedila da je to ljubav.. onda je to ..mazohizam ..Odoh ja sada ..lep dan napolju..i svoje emocije usmeri prema nekom kraj tebe...ako mislis da su muskarci time sto se bave glumom nesto posebno i ljudi sa druge planete.Nisu.

Meni se sviđa Džoni Dep, ali nije baš da o njemu razmišljam...
A i nije da mi se sviđaju samo glumci... :)
Sviđa mi se i predsednik... :)
Ali ih ne volim... Nekako mi je to nemoguća ljubav na nemoguće stvari...

Ali zato volim Ivana Ljubu, uh... :)
Šalim se. Ne volim ga baš. Ali bih se udala za njega bez razmišljanja o mogućim posledicama. Makar umrla posle dva dana. :D Ali mislim da to nije ništa patološki, je l' da?

Normalno je sve u teen - danima.
A i kasnije ako je umereno , ako to nije bash ljubav nego idealni lik , izvor inspiracije , u nedostatku takvih likova u realnom zivotu.
Ali ono sto radi RHCP4ever...e to je boles'

Sta mislite o ljubavi prema filmskim glumcima???
Ako imate samo reci da je to detinjasta glupost,bolje cutite.
Razumem te.:lol:

Bila sam zaljubljena u Milana iz EKV kad sam bila peti razred...

Kasnije sam resila da vise ne mastam, vec da ga smuvam na jedno vece bar, nekako da probam nekim kanalima da dodjem do njega... :lol:, al umro je nazalost:cry:. Ne stigoh nista da uradim...

Najdalje dokle sam stigla je sto su nam se ruke dodirnule u prolazu, u guzvi...al klinka sam bila tad, prvi srednje, bzvz...:lol:
Ali da je ziv ne bih odustala...:-D

Већ дуже време искрено сам заљубљена у Владимира Путина, тачније волим га дубоком искреном љубављу. Да ли неко зна његову адресу, број телефона, да ли је ожењен, каква му је жена (верујем сам боља риба од ње) и да ли ће долазити скоро у билатералну посету Србији?

Ozenjen.Zena mu i nije neshto ali dobro ochuvana za svoje godine.Tuff luck.
Mozda je ostavi?
607170617271509.jpg

Веља се ложио на буткице....па је ''нагнао'':lol:

Е кад може он, можеш и ти са Владимиром.....таман мало о књижевности прозборите и тако:wink:

Већ дуже време искрено сам заљубљена у Владимира Путина, тачније волим га дубоком искреном љубављу. Да ли неко зна његову адресу, број телефона, да ли је ожењен, каква му је жена (верујем сам боља риба од ње) и да ли ће долазити скоро у билатералну посету Србији?

Joj, ja se palim na Kostunicu... hehhe, al crkla ako lazem:lol: Uh...:-D

jjjjjjuuuuuuuuuuuuuu meni sev ide gore dole
ljubav prema filsmkom glumcu, a sto ne pozorisnom?
sto se samo zaljubljujete u te nasminkane
i oni imaju podocnjake samo da znas
eo meni se svidja kako izgleda onaj pol betani ju sto je on zgodan i lep meni
strava je dobar frajer,a i ne smao zato sto je fizicki ultra nego kroz te njegove uloge izbija karakter koji se meni ludo dopada
ali pazi to je sve nesto na nivou dozivljaja
nema tu sad neke dubine pa kao ja zaljubljena
al dobro ja sam velika devojka
e ali nisam bila zaljubljena u te glumce ni kad sam bila mala
i svidja mi se kako zraci onaj ludak kianu rivs
bas mi je nekako ko svemir
ja volim te uvrnute decake,mora da bude malo lud da bi mi se svideo

Razumem te.:lol:

Bila sam zaljubljena u Milana iz EKV kad sam bila peti razred...

Kasnije sam resila da vise ne mastam, vec da ga smuvam na jedno vece bar, nekako da probam nekim kanalima da dodjem do njega... :lol:, al umro je nazalost:cry:. Ne stigoh nista da uradim...

Najdalje dokle sam stigla je sto su nam se ruke dodirnule u prolazu, u guzvi...al klinka sam bila tad, prvi srednje, bzvz...:lol:
Ali da je ziv ne bih odustala...:-D

Milan je super...Verujem da bi bio i sad.

eo meni se svidja kako izgleda onaj pol betani ju sto je on zgodan i lep meni
strava je dobar frajer,a i ne smao zato sto je fizicki ultra nego kroz te njegove uloge izbija karakter koji se meni ludo dopada
aaaaaaaaa
pol betani
(nego, jel i dalje niko ne može da se seti kako beše ona tema sa dečkom i draganom mirković? sigurno su je obrisali, dušmani, ne mogu da nađem ni pomoću srča)

sta znam... ja sam dugo bio zaljubljen u Vericu Serifovic... ali, ona je bila daleko... i nedostupna... pevala je po satorima sirom evrope... a ja samo kod cika Rokija... sad, vec, uozbiljio sam se... nema ljubavi bez para... rekla mi majka, ako se ne ozenim sam jos malo, ima ona da mi kupi zenu... pricao sam vam... 450€ + troskove od svadbe da delimo... imam jos malo fore...

Back