Ljubav ljubav ljubav

J

Jesen je...

Gost
Da li se muskarac moze zaljubiti u neku, koja vizuelno nije bas njegov tip zene?
Kod zena je to vrlo moguce.
Moze.
Bar sto sam videla iz neposrednog iskustva.
Moj brat je oduvek jurio manekenski tip zena, odjednom se smuva sa prilicno krupnom, da ne kazem debelom...rekoh sta ti bi? Kaze, nije ona krupna, sta ti je...ok, rekoh, odlepio si.
Kum je ozenio nisku, okruglu, a citav zivot jurio sitne, mrsave...zaljubio se kao tetreb.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.663
Moze.
Bar sto sam videla iz neposrednog iskustva.
Moj brat je oduvek jurio manekenski tip zena, odjednom se smuva sa prilicno krupnom, da ne kazem debelom...rekoh sta ti bi? Kaze, nije ona krupna, sta ti je...ok, rekoh, odlepio si.
Kum je ozenio nisku, okruglu, a citav zivot jurio sitne, mrsave...zaljubio se kao tetreb.
Нема везе тип, тј наша имагинација људи који би требали да нам се допадају. Када се крене у везе, сви скапирају да су друге ствари битније.
А реално када ти је неко драг, да не кажем да волиш, не видиш недостатке.

P

Prolaznik6

Gost
Udjem na raspali FB jednom u ko zna kad i nadjem ovaj video na temu "ljubav".. Pa da li mogu dvoje, koji se ovoliko iskonski vole, da imaju los sex?
https://fb.watch/hKMoF35G4Z/

Meni ovaj covek presimpatican i da ga nisam slusala sta prica, na keca bi me odbilo njegovo pomalo narkomansko mrsavilo i izgled.
Moja drugarica bi rekla da imam cudan ukus, tj. da ga ni nemam. Mene oduvek zanimaju ljudi sa zanimljivom pricom, talentom, autenticni, svoji, pre svega dobrodusni i slobodni po svojoj prirodi.
Zanimljivo je kako nas drugaciji ljudi drugacije vide i dozivljavaju, a nekad se dozivljaj nas samih o sebi dosta razlikuje od toga kako nas drugi vide. To je tek zanimljiva tema. Ja sam sebe na poslu oduvek dozivljavala strogo, trudila se sa budem kratka, jasna, kategoricna i delovala sebi grubo. Pricam sa ljudima s posla i rekose da oni mene tako ne dozivljavaju. Iznenadih se. Svi se mi ogledamo u ocima drugih ljudi u svemu sto radimo, seksali se, imali poslovnu saradnju, sta god...

J

Jesen je...

Gost
Нема везе тип, тј наша имагинација људи који би требали да нам се допадају. Када се крене у везе, сви скапирају да су друге ствари битније.
А реално када ти је неко драг, да не кажем да волиш, не видиш недостатке.
Meni to sa tipom, fizicki, u nekim godinama razumljivo, posle znak da se zeli zaustaviti vreme...menjamo se svi, nekako klinacki dodje insistirati na istom.
И да јао какви комплекси за лава :zcepanje:
Хебе се лаву како га виде они које он и не види.
Nisam lav, ali imam lepa iskustva sa istim. ❤
Da sam mogla da biram, volela bih da me "zapao" bas taj znak...

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.663
Meni to sa tipom, fizicki, u nekim godinama razumljivo, posle znak da se zeli zaustaviti vreme...menjamo se svi, nekako klinacki dodje insistirati na istom.

Nisam lav, ali imam lepa iskustva sa istim. ❤
Da sam mogla da biram, volela bih da me "zapao" bas taj znak...
Имам и ја лепа искуства 😁
Видела сам да си наставила преговоре око духа и душе :zcepanje:, свака част.
Срећна Нова Година, пожели неку лепу жељу у поноћ да по њој памтиш 2023. годину када се оствари. 🍀🤗❤️

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.460
Побего си са теме, а лепо сам ти рекла да ћеш постати главни баја на крсти после овога 😁
Ајде, лепо дочекај Нову како се дочекује једна срећна година. 😊🤗❤️🍀
Nisam pobegao, nego me odvukli zvoncici na kratko. Srecna Nova Natali 🎇

J

Jesen je...

Gost
Срећна Нова Година, пожели неку лепу жељу у поноћ да по њој памтиш 2023. годину када се оствари. 🍀🤗❤️
Srecna Nova Godina. ❤
Da bude bolja nego prethodna, da ne manjka zelja, optimizma, snage, lepote...

Baad_Boy

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.965
secna nova godina