MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.460
Moze.Da li se muskarac moze zaljubiti u neku, koja vizuelno nije bas njegov tip zene?
Kod zena je to vrlo moguce.
Нема везе тип, тј наша имагинација људи који би требали да нам се допадају. Када се крене у везе, сви скапирају да су друге ствари битније.Moze.
Bar sto sam videla iz neposrednog iskustva.
Moj brat je oduvek jurio manekenski tip zena, odjednom se smuva sa prilicno krupnom, da ne kazem debelom...rekoh sta ti bi? Kaze, nije ona krupna, sta ti je...ok, rekoh, odlepio si.
Kum je ozenio nisku, okruglu, a citav zivot jurio sitne, mrsave...zaljubio se kao tetreb.
А ја чекала факс да пошаљешajde, cujemo se posle na skajp jer znam sta si radila proslog leta
Meni to sa tipom, fizicki, u nekim godinama razumljivo, posle znak da se zeli zaustaviti vreme...menjamo se svi, nekako klinacki dodje insistirati na istom.Нема везе тип, тј наша имагинација људи који би требали да нам се допадају. Када се крене у везе, сви скапирају да су друге ствари битније.
А реално када ти је неко драг, да не кажем да волиш, не видиш недостатке.
Nisam lav, ali imam lepa iskustva sa istim. ❤И да јао какви комплекси за лава
Хебе се лаву како га виде они које он и не види.
video sam neku koznu jaknu, tanka elegamtna, sporcka elegamcija.А ја чекала факс да пошаљеш
Си купиоvideo sam neku koznu jaknu, tanka elegamtna, sporcka elegamcija.
znas kakva... vau
Што обрисаbeogradjanke
Имам и ја лепа искуства 😁Meni to sa tipom, fizicki, u nekim godinama razumljivo, posle znak da se zeli zaustaviti vreme...menjamo se svi, nekako klinacki dodje insistirati na istom.
Nisam lav, ali imam lepa iskustva sa istim. ❤
Da sam mogla da biram, volela bih da me "zapao" bas taj znak...
Побего си са теме, а лепо сам ти рекла да ћеш постати главни баја на крсти после овога 😁P moze jbg
intima, erotika... secas se koji je bio link, nije bas najprikladniji sadrzaj ima i dece na krsti...Што обриса
Nisam pobegao, nego me odvukli zvoncici na kratko. Srecna Nova Natali 🎇Побего си са теме, а лепо сам ти рекла да ћеш постати главни баја на крсти после овога 😁
Ајде, лепо дочекај Нову како се дочекује једна срећна година. 😊🤗❤️🍀
Srecna Nova Godina. ❤Имам и ја лепа искуства 😁
Видела сам да си наставила преговоре око духа и душе, свака част.
Срећна Нова Година, пожели неку лепу жељу у поноћ да по њој памтиш 2023. годину када се оствари. 🍀🤗❤️
Хвала ББ, срећна и теби, добар да будешsrecna ng svima
ja izgleda jedini ne pijem nego jedem hhh
Хвала ББ, срећна и теби, добар да будеш
secna nova godinaИмам и ја лепа искуства 😁
Видела сам да си наставила преговоре око духа и душе, свака част.
Срећна Нова Година, пожели неку лепу жељу у поноћ да по њој памтиш 2023. годину када се оствари. 🍀🤗❤️