gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Delima i recima....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samuraijack:Ja mom stalno govorim da ga volim, ali samo to. Kad imam potrebu da mu opišem kako ga volim i zbog čeka onda se nekako stidim da mu kažem to u lice pa mu lepo napišem mail, ili obočno pismo, nešto mu kupim (uglavnom sitnice), jednom sam nacrtala njega i njegovog psa, kad legnem s njim u krevet pripijem se cela uz njega i trudim se da mu kroz taj zagrljaj prenesem svu svoju pozitivnu energiju. A stalno maštam da mu jednog dana rodim decu i da im spremam pite i kolače ali to već ne smem da mu kažem das ne uplaši!!!
Dirk:delima...na hiljadu nachina...znam shta voli...i to joj chinim...jutarnja kafa u krevetu...odlazak nedeljom na pijacu na drugi kraj grada jer samo tamo se prodaje sir koji ona voli...itd itd...
Medju nama ima i onih koji su u ljubavi kao slon u fabrici stakla. Onih koji mnogo pricaju ali kada trebaju nesto tako veliko reci, prosto zaneme. Da li ste ikada bili u poziciji da nekoga volite a da to ne umete iskazati, da pred njom ostanete nemi, bez teksta? Jos veci problem nastaje ako izgubite glavu pa jos uspete ne umete nista osim reci dati. Ljubav je cudna, potpuno vas promeni i cinite i ono sto nikada niste cinili a i pocnete praviti glupe greske, i ciniti tooooliko gluposti koje nebiste trebali.)))
Da li joj/mu stalno kupujute sitnice, ili kupujete skupe poklone, ili je/ga stalno zovete i pisete pisma? Da li vam se ikada desilo da vam osoba koju volite kaze da misli da je vi ne volite ili da bar to ne iskazujete? Da li... 1001 puta - da li?
Kako vi iskazujete svoja osecanja voljenoj osobi?
Volela bih cuti vase postupke i vasa iskustva
Bas me interesuje, kako i na koji nacin to radite?