LJUBAV! Kako voljenoj osobi iskazujete osecanja i paznju?:)

Zbog straha da ne bih pretjerala ili pokazala svoja osjecanja vise od njega cesto sama sebi djelujem vrlo hladna i sama se sa sobom ne bih mogla zabavljati. Pored toga ja se ljutim na njega zbog gluposti i nekad sebe uhvatim da mi je svejedno za nasu vezu mada naravno ne mogu da kazem da mi nije stalo. I pored svega toga on je dobar, njezan, voli da bude sa mnom i pokazuje da mu znacim. I to kazem ja koja sam najkriticnija osoba na svijetu. Tako da, dragi moji, nikad se ne zna, zavisi kakvog je karaktera ta osoba, koliko ste iskreni, kakva je hemija izmedju vas, kako su vam zvijezde naklonjene...:) U svakom slucaju sretno vam i da svi nadjete nekog odgovarajuceg!

nidzoni:
Ja imam bas taj problem , devojka misli da je ja nevolim,a mnogo je volim.Otisla je na ekskurziju i sada treba da je pozovem da vidim sta radi ali mi je glupo jer mislim da dok joj ja pricam ona ima druge obaveze i ne znam sta da radim!!! -NIKOLA-

NE RAZMISLJAJ PREVISE!!! Sto duze razmisljas to je gore po vezu i po tvoje zivce! Nema nista lepse nego kad te prekine u poslu neko do koga ti je stalo. Ako nista drugo... ako je zoves na mobilni, pusti joj sugnal. Nazvace te kad bude mogla, a odusevice se kad bude videla da ima propusten poziv. Ne mislis valjda da je bolje da je uopste ne zoves? Tako nikad nece biti sigurna da li je volis!

Imam problem sto ne mogu da se uzdrzim u pokazivanju osecanja ... sto obicno biva lose po mene jer kada to radim decko pomisli "kako je na cvrstom terenu" i kako moze da se ponasa kako on zeli...
Zauzvrat NIKADA ne dobijam neznosti takve prirode....
jer ...lepo ih je valjda primati a tesko uzvratiti...
Uglavnom nisma bas imala srece do sada sa tim a mnogo mi je nedostajalo.
Sada to vise ne cinim jer se osecam kao kompletni idiot kada nesto tako govorim ili kupujem sitnice decku onako ...samo da vidi da mislim na njega a on me pritom gleda "belo" kada sve to ucinim.
Moze se reci da je "ubio" tu zar i zelju u meni....
****...
:roll:

Kelis:
Imam problem sto ne mogu da se uzdrzim u pokazivanju osecanja ... sto obicno biva lose po mene jer kada to radim decko pomisli "kako je na cvrstom terenu" i kako moze da se ponasa kako on zeli...
Zauzvrat NIKADA ne dobijam neznosti takve prirode....
jer ...lepo ih je valjda primati a tesko uzvratiti...
Uglavnom nisma bas imala srece do sada sa tim a mnogo mi je nedostajalo.
Sada to vise ne cinim jer se osecam kao kompletni idiot kada nesto tako govorim ili kupujem sitnice decku onako ...samo da vidi da mislim na njega a on me pritom gleda "belo" kada sve to ucinim.
Moze se reci da je "ubio" tu zar i zelju u meni....
*...
:roll:

Sve mi je jasno! Zao mi je sto ne mogu da ti dam nikakav optimisticki savet, ali... Ako je njemu stalo do tebe kao i tebi do njega onda moze da posluzi najgori stari trik: IGNORISI! Prestani da pokazujes ljubav, da dajes poklone i tome slicno. Ako mu je stalo, primetice promenu i zapitace se. To ce biti prilika da kazes kako ti sve to vidis. Veruj mi... iskustvo cini cuda! :twisted:

Ja sam u početku sva zakočena, ali kasnije....U suštini, učim to još uvek. Ali sam naučila i da ne verujem tim "izlivima osećanja"...Čak se klonim tih cici-mici fazona, i slatkih reči, dokle god..pa, ne znam, valjda nisam romantična u tom smislu.
A onda, ne da nema "čvrst teren", nego gubi tlo pod nogama. I tu je negde i kraj svak e moje priče. Ja njega ne zovem, on mene prestane da zove jer misli da mi se ne sviđa, šta li....To "kasnije", u suštini, jako dugo nisam doživela. A, zanimljivo, inače uopšte nemam problem sa komunikacijom!

Sve mi je jasno! Zao mi je sto ne mogu da ti dam nikakav optimisticki savet, ali... Ako je njemu stalo do tebe kao i tebi do njega onda moze da posluzi najgori stari trik: IGNORISI! Prestani da pokazujes ljubav, da dajes poklone i tome slicno. Ako mu je stalo, primetice promenu i zapitace se. To ce biti prilika da kazes kako ti sve to vidis. Veruj mi... iskustvo cini cuda! :twisted:[/quote]

Hej pokusavam bas trenutno tu taktiku ali da budem iskrena sve smo dalje... ja se pravim hladna...a on ko zna sta misli..
razgovarala sam sa njim i otvoreno ali znas kada nekome kazes sta treba da ti kaze i onda on to uradi preko qrca...
Ili mu insinuiram da bi bilo lepo da napise neki lepi mail a on mi sutradan posalje ovo kao ceo izraz neznosti ...citiram :"gde si srce?"
Prestajem da budem romantik i pocinjem surovo da gledam na ovaj svet.... :x

Do trenutka kad budes ravnodusna prema njemu moze da prodje mnogo mnogo mnogo vremena. Nemoj tako da gledas na stvar. Razmisljaj u smeru da mozda tako negde postoji neko ko bi vodio racuna i o tome sta tebi treba. Kad upoznas nekog, pricas sa nekim ili samo vidis nekog tipa, razmisljaj da li je mozda on TAJ. Samo nemoj na to razmisljanje gledati kao na prevaru. Razmisljaj pozitivno... ON je sigurno tamo negde, ali ga neces primetiti ili ces ga mozda cak i zaobici ako ne budes gledala. Ponavljam, ovo sve pricam iz iskustva. CMOK!

Ja sam spremna da ucinim sve sto je potrebno za ljubav. Nicega me nije sramota. Ni da izgovorim VOLIM TE ni ZELIM TE ni NEDOSTAJES MI. Pod najgorom zabranom sam putovala kod decka u Beograd poslednjim vecernjim vozom a vracala se prvim jutarnjim, samo da moji ne saznaju. Zbog njega sam radila i mnogo ozbiljnije stvari, krila tajne i lagala za njega, davala poslednji dinar na autobuske karte samo da bih otisla da ga vidim, gladovala danima s njim, provela i najlepse trenutke, ali sam kasno shvatila da je sve to u stvari bilo pogresno, jer se, kao sto macka rece, previse razmazio i postao jako posesivan i ljubomoran. Zbog toga smo na kraju i raskinuli, plus sto me je na kraju istukao po propisu... Ali sa sadasnjim deckom mi je prelepo. Planiram da mu sledece nedelje, onako, bez razloga, sastavim od kamenja s pruge reci VOLIM TE na stazi pored pruge gde smo jednom setali i stavim preko toga jednu ruzu... I da mu onda to i kazem...

Kako vi iskazujete svoja osecanja voljenoj osobi?
Volela bih cuti vase postupke i vasa iskustva:)
Bas me interesuje, kako i na koji nacin to radite?:)[/QUOTE]

delima...na hiljadu nachina...znam shta voli...i to joj chinim...jutarnja kafa u krevetu...odlazak nedeljom na pijacu na drugi kraj grada jer samo tamo se prodaje sir koji ona voli...itd itd...

black-devil:
Medju nama ima i onih koji su u ljubavi kao slon u fabrici stakla. Onih koji mnogo pricaju ali kada trebaju nesto tako veliko reci, prosto zaneme. Da li ste ikada bili u poziciji da nekoga volite a da to ne umete iskazati, da pred njom ostanete nemi, bez teksta? Jos veci problem nastaje ako izgubite glavu pa jos uspete ne umete nista osim reci dati. Ljubav je cudna, potpuno vas promeni i cinite i ono sto nikada niste cinili a i pocnete praviti glupe greske, i ciniti tooooliko gluposti koje nebiste trebali.:))))
Da li joj/mu stalno kupujute sitnice, ili kupujete skupe poklone, ili je/ga stalno zovete i pisete pisma? Da li vam se ikada desilo da vam osoba koju volite kaze da misli da je vi ne volite ili da bar to ne iskazujete? Da li... 1001 puta - da li?
ja nikad ne zanemim(na žalost okoline:))
da, volim da kupujem poklone i da pišem pisma i sve, a najviše volim da nekome spremim nešto preukusno da jede i onda me taj voli najviše na svetu.
2.gif

to mi se redovno dešava, baš me čudi...

Pravim emocijama u pravom momentu!Pogledom,osmehom,sapatom,dodirom....!Momenti i trenutci cine zivot lepsim!Ne mislim na sex i definicija da je sex jednako ljubav prava je budalastina.Sex je (za neupucene) samo tresnja na vrhu torte koju je zapravo naj teze napraviti.Sta je tresnja bez torte?samo tresnja!
P.S.
Nije mi jasno kako bi se mnogi ljudi snasli da su kao i mi neki voleli izvan ere mobilnih telefona!

Ja mom stalno govorim da ga volim, ali samo to. Kad imam potrebu da mu opišem kako ga volim i zbog čeka onda se nekako stidim da mu kažem to u lice pa mu lepo napišem mail, ili obočno pismo, nešto mu kupim (uglavnom sitnice), jednom sam nacrtala njega i njegovog psa, kad legnem s njim u krevet pripijem se cela uz njega i trudim se da mu kroz taj zagrljaj prenesem svu svoju pozitivnu energiju. A stalno maštam da mu jednog dana rodim decu i da im spremam pite i kolače ali to već ne smem da mu kažem das ne uplaši!!!

samuraijack:
Ja mom stalno govorim da ga volim, ali samo to. Kad imam potrebu da mu opišem kako ga volim i zbog čeka onda se nekako stidim da mu kažem to u lice pa mu lepo napišem mail, ili obočno pismo, nešto mu kupim (uglavnom sitnice), jednom sam nacrtala njega i njegovog psa, kad legnem s njim u krevet pripijem se cela uz njega i trudim se da mu kroz taj zagrljaj prenesem svu svoju pozitivnu energiju. A stalno maštam da mu jednog dana rodim decu i da im spremam pite i kolače ali to već ne smem da mu kažem das ne uplaši!!!
:lol: bolj mu samo napravi sad odma' neku pitu ;)

Back