Scott Isle
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Sve je stvar percepcije...
I probe. Gonjas da probas.
Sve je stvar percepcije...
a najgore je kad si baš blizu ali ono ipak daleko...lutrija rijetko dolazi
Pa se saplete kao slucajnoI probe. Gonjas da probas.
a najgore je kad si baš blizu ali ono ipak daleko...
Pa se saplete kao slucajno![]()
Ja sam se bio zaljubio u jednog Passata, tri dana sam ga terao po Rumuniji. Prespavao u njemuSve je stvar percepcije...
Da te juri, a ti se saplices, kao ?Bas slatko, obozavam
Upravo o tome I govorimJa sam se bio zaljubio u jednog Passata, tri dana sam ga terao po Rumuniji. Prespavao u njemuali bio je rent a Car..
No, polako imaću...
Da te juri, a ti se saplices, kao ?
Ali zbog ega ili bezvolje može da te samo zaobiđe...Upravo o tome I govorim
Kada bude trebalo da ti dodje, docice ti
Ћао,нема те одавноKad zelis samo Kaia, a za sunce ti treba Yoshiki.
Надам се да се шалиш. Описујеш нагон а не осећање.Ljubav je samo hemijska reakcija koja se desi u telu životinje kada je u teranju.
Prvo udari jako, a zatim polako bledi, ostavljajući vas na cedilu i često u propalom braku ili vezi.
Zato prekinite ciklus. Uzdignite se iznad ljubavi.
Fokusirajte se na nauku.
Naravno, ovo gore je šala. Već sam morao da objašnjavam u PP da nisam robot.Надам се да се шалиш. Описујеш нагон а не осећање.
To lepo i romantično zvuči, ali za dvestotinak godina sve ljubavi prođu.Ако је прошло онда није ни била љубав.
I tu je tanka linija do mrznje i hronikeНеозбиљни сте,приступате појму љубави савим површно..
Љубав не пролази, тврдим, потписујем и стављам печат.Ако је прошло онда није ни била љубав.
Слажем се, али одиграти бар једну партију у животу...непроцењиво!
Не ради се о романтици већ о истинском пиомању љубави и не, не пролази ни за 200тинак година.To lepo i romantično zvuči, ali za dvestotinak godina sve ljubavi prođu.
? Знаш нешто о љубави што ја не знам?I tu je tanka linija do mrznje i hronike
То је страст, није љубавNeke ljubavi su prolazne
То је страст, није љубав
Da promene se ljudi,zaljube u druge,razidju im se misljenja i zelje,udju u krizu i kvrcne im nesto,ne da nema nazad nego najblaze receno ne mogu vise da se gledaju,veruj bila super ljubav da nista ne bi menjali do tog kvrca? Знаш нешто о љубави што ја не знам?
Now... I want to hear more about that.Не ради се о романтици већ о истинском пиомању љубави и не, не пролази ни за 200тинак година.