Scott Isle
Veoma poznat
- Poruka
- 12.426
Ljubav je kad čekam da mi Manga stavi srce na fotku.
Iscekujes, mislis, mastas
Ljubav je kad čekam da mi Manga stavi srce na fotku.
Ljubav je ono sto traje 10-15 minuta dnevno, nedeljno, mesecno...sve ostalo je zivot...![]()
И то је добро ,нема ту ништа лоше.kako može da se podetinji od ove teme jbt...
Valjda ljubav ne treba objašnjavati....a ni tražiti razlog
Jednostavno je tu...ali odakle ja znam![]()
ma gde loše....И то је добро ,нема ту ништа лоше.
Mene, iskreno, ne...znam samo da je ljubav mirZar te ne kopka kako je to moguce? Mene kopka.
Mene, iskreno, ne...znam samo da je ljubav mir
i to je sasvim dovoljno
Zašto bi iko bio nemiran, ako je voljen i ako voli?Nisi nemiran u ljubavi?
Zašto bi iko bio nemiran, ako je voljen i ako voli?
Nema razloga, ako je siguran u sebe i u tu osobu
Zašto imaš nemire? Nesiguran u sebe?Pa to ti kazem, moram da se saberem, da se izdignem, da dodjem sebi, da vidim o cemu se radi, do tada imam nemire.
Zašto imaš nemire? Nesiguran u sebe?
Ako je za tebe, biće tu...
ebes ljubav kad je u pitanju coko filma gde loše....
razneži me to što sam se upecala na dobrotu čovekovu kada deli sa mnom kiflice 7 days pa pojede krajeve a meni ostavi onaj deo u sredini sa kremom...
i setih se ljubavi ispod sve ove prozaičnosti pa me nešto natera da se osmehujem bez razloga....
A ljubav treba da bude nesebična...da volimo bez obzira da li nam je uzvraćeno, jer ne možemo nikog naterati da nas voli, da bude sa namaPa da. Ali, nemam pojma o cemu se radi kad te udari iz vedra neba. Nisam robot.
A ljubav treba da bude nesebična...da volimo bez obzira da li nam je uzvraćeno, jer ne možemo nikog naterati da nas voli, da bude sa nama
A čovek sebično biće...
Ne može niko da bude siguran ni u šta...Ali opet ti kažem, ako je za tebe...biće tu bez obzira na sve...zato, po mom mišljenju, treba težiti miruTacno. Ali treba mi vremena da skuzim. Mozda neko moze na prvu loptu, sve zna, zene mozda. Ja ne mogu, moram da skontam o cemu se radi, imam nemire.
treba težiti miru
[/ISPOILER]
Taj nemir je samo odraz nesigurnostiTacno, ali moram kroz nemir proci prvo da bi se sabro,
a oboje u 80timLjubav je kad zajedno slušate death metal.
Taj nemir je samo odraz nesigurnosti
Uvek kažem da naši izbori govore mnogo o nama samima
Razumela sam teSlazem, ali opet, nisam robot.
Razumela sam te
Kad se zaljubiš, poblesaviš načisto
Cepa ti se duša kad si zaljubljen?Pa normalno, dusa mi se cijepa, a ti kazes budi miran. Cekaj, da se saberem da vidim kako i sta!
Cepa ti se duša kad si zaljubljen?