Ljubav je besplatna *****

baby jane

Buduća legenda
Poruka
44.496
Realno materijalni status i nije toliko bitan, bitniji je prirodni kapital, pogotovu za mladje devojke (one koje i imaju vecu trzisnu cenu).
A i zna se da lepi i slatki muskarci uvek imaju bruka riba na raspolaganju koje se lome da bi oni bili sa njima. Dakle lep muskarac ima trzisnu vrednost zene..

realno, bitan je...u smislu da nam pare trebaju da imamo od čega leba da kupimo...: )
nebitno ko više ima, on il ja...totalno nebitna računica...:D

dog-face boy

Iskusan
Banovan
Poruka
5.794
vjerovatno svi brkamo pojmove, pa ni sami ne znamo o cemu zapravo govorimo. valjda je ljubav kad se pored nekog osjecas super, i stalno bi bio/bila u drustvu te osobe i da se nikad ne maknes iz njenog zagrljaja. i opet razmisljam o tome kako je meni, da se ja dobro osjecam, a valjda je ljubav kad ti je vise stalo do te druge osobe nego do tebe samog.
ajd, pomozi mi. je l lutam?

u visinama ti si u pravu :)

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
e te su pojave nekad bile iritantne
sad su samo jadne i tuzne
zamisli kako je tuzno kad neko mora da plati da bi imao ljubav... a ljubav imaju i beli i crni i debeli i mrsavi i ruzni i lepi i debili i normalni i celi i polovicni..i kako je to tuzno kad neko misli da mora da plati jer ako misli on to stvarno i mora
i onda nadje pare i plati i opet ne dobije...ljubav :)

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.788
Heh... Ne pijem vodu. Skoro uopste. Ali popijem po 10-15 cajeva na dan...

E voda je dz..ono kao moz se okupamo negde u prirodi na cesmi il izvoru..cisto da pojasnim ovima koji neznaMo o cemu pricamo..a pricamo o tome da kazu ljudi da ljubav ne kosta nista..figurativno ne moras za nju uloziti ni cvonjka ni napor ni rad..dakle zasto je onda svi tesko nalaze..a oni s keshom lakse..mislim lepe se ko muve?

light & dark

Buduća legenda
Poruka
37.758
E voda je dz..ono kao moz se okupamo negde u prirodi na cesmi il izvoru..cisto da pojasnim ovima koji neznaMo o cemu pricamo..a pricamo o tome da kazu ljudi da ljubav ne kosta nista..figurativno ne moras za nju uloziti ni cvonjka ni napor ni rad..dakle zasto je onda svi tesko nalaze..a oni s keshom lakse..mislim lepe se ko muve?

ne u nju ne moras nista uloziti jer ljubav je dar..jednostavno je dobijes...a ti pricas o vezi o odnosu o odrzavanju ljubavi...e tu je potrebno uloziti napor
a covek sa kesom jedino sto lakse dobija jesu stvari..kupi covek novu kucu nov auto novu zenu
e sad ako sagledavas stvari na taj nacin tebi je zivot mnogo olaksan...i znas sta ti je ciniti
i onda ti sine lepo na brod ili naftnu platformu vratis se kuci kupis sebi zenu i eto tebi srece i radosti
mislim nekima je zivot bas..jednostavan

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.788
ne u nju ne moras nista uloziti jer ljubav je dar..jednostavno je dobijes...a ti pricas o vezi o odnosu o odrzavanju ljubavi...e tu je potrebno uloziti napor
a covek sa kesom jedino sto lakse dobija jesu stvari..kupi covek novu kucu nov auto novu zenu
e sad ako sagledavas stvari na taj nacin tebi je zivot mnogo olaksan...i znas sta ti je ciniti
i onda ti sine lepo na brod ili naftnu platformu vratis se kuci kupis sebi zenu i eto tebi srece i radosti
mislim nekima je zivot bas..jednostavan

E to ti kazem..ja reko ako vec kaze sirotinja da je dz de didem da trazim:aha:

Poruka
15.196
Ne znam, meni odnos sponzor - sponzorusha nije ljubav. Ako nekom jeste respect ;)
Ne dao mi Bog da imam takvu ljubav :pop2: Poslovni odnos i razmena dobara sto da ne :lol: , ali ljubav nikad ;)
Kostala me je svaka vremena i zivaca. Jedna Boga mi i telefona :lol:

Ja reko nije rec o sponzorstvu:aha:
Pa ko prica o sponzorushama? :lol:
Ja sam rekla apropo toga sto ti kazes da ovi sa parama lakse dobijaju ljubav da meni to nije ljubav?

Mislim jel tebi to ljubav?
Ono osecanje koje nas obuzima cele, dises sa tom osobom i istom ritmu, pokrece te sama pomisao na njega / nju, leprsas.. Mislim ljubav ne umem ni da opisem u 60 redova a ne u 6 reci.
Sta podrzumevas pod tim da "se ljubav lepi za ove sa parama" to predivno osecanje ili lake ribe koje nude sex za veceru u Dorijanu Greju?
Objasni ;)

Jedinicaa

Poznat
Poruka
9.230
Ma pazi i da nije novac u pitanju..opet muskarca kosta zivaca i mora imati iskustvo i zvaku koju ce uloziti da dodje do ljubavi..sta zena ulaze moze samo kaze aj idemo:dash:

ovo što si gore opisao nije ljubav, ovo je kres ili ti sex varijanta.
ljubav dolazi vremenom, u vezi, eeee onda oboje ulažu podjednako i živaca i iskustva i žvake i čega god hoćeš da bi ta veza zapravo bila ljubav, obostrana i uspešna...

georgejune

Starosedelac
Poruka
191.788
Pa ko prica o sponzorushama? :lol:
Ja sam rekla apropo toga sto ti kazes da ovi sa parama lakse dobijaju ljubav da meni to nije ljubav?

Mislim jel tebi to ljubav?
Ono osecanje koje nas obuzima cele, dises sa tom osobom i istom ritmu, pokrece te sama pomisao na njega / nju, leprsas.. Mislim ljubav ne umem ni da opisem u 60 redova a ne u 6 reci.
Sta podrzumevas pod tim da "se ljubav lepi za ove sa parama" to predivno osecanje ili lake ribe koje nude sex za veceru u Dorijanu Greju?
Objasni ;)

To mi je ljubav..da imam extra gajbu i bembaru imo bih odma ljubav..znam i na kom splavu bi je trazio:aha: