milichica_bg
Početnik
- Poruka
- 7
hmmm......imam isti problem.. upoznala sam nekog preko facebook-a odavno. pricali smo o svemu i svacemu i malo pomalo proslo je nekoliko meseci.. postali smo "virtuelno" bliski..svadjali se, mirili se, sto preko neta sto telefonom.. on je zeleo da dodje u Beograd da se vidimo i da provedemo neko vreme zajedno.. u medjuvremenu, upoznala sam nekog ovde i vreme prolazi..
i pored veze koju imam, cini mi se kao da sam sa telepatski povezana sa onim iz inostranstva..bolje se razumem s njim nego s ovim iz bg-a..
problem je sto je on radi u jednoj muslimanskoj zemlji kao arhitekta ..inace, zna da imam jos dosta ispita i cekao bi da zavrsim fakultet(naravno pod uslovom da je veza ok)..
rekla sam mu da ne dolazi ali eto jos pricamo..i nenormalno smo povezani"virtuelno"..
nisam sigurna sta hocu, verovatno bih tamo odlicno zivela..
najzad..tu je ono najopasnije..belo roblje nije cista prica a i ne znam kako bih ga proverila cak i da on dolazi u Beograd non-stop..
treba mi savet kao i Samanti,plz!!
i pored veze koju imam, cini mi se kao da sam sa telepatski povezana sa onim iz inostranstva..bolje se razumem s njim nego s ovim iz bg-a..
problem je sto je on radi u jednoj muslimanskoj zemlji kao arhitekta ..inace, zna da imam jos dosta ispita i cekao bi da zavrsim fakultet(naravno pod uslovom da je veza ok)..
rekla sam mu da ne dolazi ali eto jos pricamo..i nenormalno smo povezani"virtuelno"..
nisam sigurna sta hocu, verovatno bih tamo odlicno zivela..
najzad..tu je ono najopasnije..belo roblje nije cista prica a i ne znam kako bih ga proverila cak i da on dolazi u Beograd non-stop..
treba mi savet kao i Samanti,plz!!