Ljubav iz inostranstva

hmmm......imam isti problem.. upoznala sam nekog preko facebook-a odavno. pricali smo o svemu i svacemu i malo pomalo proslo je nekoliko meseci.. postali smo "virtuelno" bliski..svadjali se, mirili se, sto preko neta sto telefonom.. on je zeleo da dodje u Beograd da se vidimo i da provedemo neko vreme zajedno.. u medjuvremenu, upoznala sam nekog ovde i vreme prolazi..
i pored veze koju imam, cini mi se kao da sam sa telepatski povezana sa onim iz inostranstva..bolje se razumem s njim nego s ovim iz bg-a..
problem je sto je on radi u jednoj muslimanskoj zemlji kao arhitekta ..inace, zna da imam jos dosta ispita i cekao bi da zavrsim fakultet(naravno pod uslovom da je veza ok)..
rekla sam mu da ne dolazi ali eto jos pricamo..i nenormalno smo povezani"virtuelno"..
nisam sigurna sta hocu, verovatno bih tamo odlicno zivela..
najzad..tu je ono najopasnije..belo roblje nije cista prica a i ne znam kako bih ga proverila cak i da on dolazi u Beograd non-stop..
treba mi savet kao i Samanti,plz!!

Sine,sve je danas moguce.Evo ja udala skoro stariju ceru za Dzeremija sa Mauricijusa.
A do 26.je camila u selu i bila ocajna jer nije znala di momka da nadje.Zahvaljujuci blagodetima interneta,ona je pronasla srodnu dusu i ceka prvo dete,a ja cu postati baka.
Neka vam je sa srecom,deco,samo budite pazljive,jer ima mnogo manijaka i nespostenih,koji hoce samo seks.

lepo zvuci :) srecno vam i dugovecno.
moja komsinica je preko interneta upoznala buduceg muza. otisla je kod njega sa detetom
iz prvog braka. javlja se svojima, kaze da je zadovoljna. ceka bebu , ako se vec nije porodila.
ona mi je i preporucila da se druzim na netu , da izbegnem usamljenost. samo sto ja nisam ni mlada , ni radoznala poput nje :confused:

pa ja sam bila u inostranstvu pre nego sto sam upoznala svog muza,pa se to ne vazi
tad nije ni postojao net kad smo se mi upoznali :lol:
preselila bih se opet kad bi mi bilo bolje,mada mi je stvarno dosta selidbi,jedino npr da se zaljubim u nekog iz srbije e onda se ne bih preselila nazad

Meni ne treba savet, kao prvo tema je DA LI ZNATE nekog ko je otisao u inostranstvo zbog ljubavi a
NE (kao sto neki ovde tako definisu) otici i udati se u inostransttvu za coveka kojeg ni ne znate!

Ja vrlo dobro znam sta hocu a sta necu, i koji mi je cilj u zivotu,....

E sad drago mi je da sam cula dosta dobrih primera, gde su se ljudi upoznali, zaljubili ali nisu iz iste drzave...

Back