Kad_LupimLupim:Nista vas ne sprecava da izrazavate vasu ljubav I kroz sex.
mudro, mudro... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Nista vas ne sprecava da izrazavate vasu ljubav I kroz sex.
neki bi rekli da to onda nije sex... vec vodjenje ljubavi...Kad_LupimLupim:Nista vas ne sprecava da izrazavate vasu ljubav I kroz sex.
Tinar:Evo jednog tipichnog primera vaskrsavanja teme bez ikakvog razloga.![]()
d4ch4:Kad_LupimLupim:Nista vas ne sprecava da izrazavate vasu ljubav I kroz sex.
mudro, mudro... 8)
LPhoklica:d4ch4:Kad_LupimLupim:Nista vas ne sprecava da izrazavate vasu ljubav I kroz sex.
mudro, mudro... 8)
Ček, negde sam ovo pročitala...a da:
"SEX koji je za NJEGA DOKAZ LJUBAVI"
eto..
Kad_LupimLupim:Ma pusti je, sad proziva, a kad se jednom bude "navukla" na "lizalicu"...
Sumnjam da ću...:?Kad_LupimLupim:Ma pusti je, sad proziva, a kad se jednom bude "navukla" na "lizalicu"...
E to... Deca loše stvari uče od odraslih a ne izmišljaju sama.Keeper:AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ja licno mislim ljubav
svakako je ljubav vaznija, ali, da li je tinejdzerima vazniji od sex-a?
malo morgen :wink:
mediji nam ispiraju mozak sexom, mislite da neko ko spava sa deckom/devojkom sa 15 godina to radi iz ljubavi?
zasto se klinke od 13-14god. utezu u minice? zbog ljubavi?
Jako ste vi povrshni... 8)LPhoklica:Sumnjam da ću...:?Kad_LupimLupim:Ma pusti je, sad proziva, a kad se jednom bude "navukla" na "lizalicu"...
"Držim" se ja one druge lizalice, hvala![]()
Grešiš.Tinar:Jako ste vi povrshni... 8)LPhoklica:Sumnjam da ću...:?Kad_LupimLupim:Ma pusti je, sad proziva, a kad se jednom bude "navukla" na "lizalicu"...
"Držim" se ja one druge lizalice, hvala![]()
Neki to zloupotrebljavaju....wild_child:Vodite ljubav a ne rat![]()
Reche Karla de Ponte vojnim zvanichnicima, i poche rat u Jugoslaviji. :wink:wild_child:Vodite ljubav a ne rat![]()
AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
Imam neki osećaj da ti je sex očajanem3pac iverson:AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
Tinejdzerima sex....uglavnom,kako mi se chini :?
Meni ljubav..mnoooooooogoooo....
LPhoklica:Imam neki osećaj da ti je sex očajanem3pac iverson:AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
Meni ljubav..mnoooooooogoooo....![]()
joGooOOD:naravno! 8) no ti si u tome profecionalac keeper,reci nam ti za klinke u minicima... 8)
Jooooj, ja obozavam kad sam zaljubljena, mada se to JAKO retko desava, ali kad se zaljubim -to je ludnica!!! 8) E, sad mislim da mi se prava LJUBAV jos nije desila, jer duge veze ne volim, imala sam samo 1 duuuugu i nije se slavno zavrsila-prerasla u naviku, a ne u ljubav! :xjoGooOOD:LPhoklica:Imam neki osećaj da ti je sex očajanem3pac iverson:AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
grozna sino zaljubljenost je
) ah lamour...
Keeper:joGooOOD:naravno! 8) no ti si u tome profecionalac keeper,reci nam ti za klinke u minicima... 8)
ja profesionalac? laskash mi :wink:
shta ocjesh da ti pricham o klinkama u minicjima?
o je...da... divne su.
al i klinke :wink:
Ja se svojim zivotom ne zalimLPhoklica:Imam neki osećaj da ti je sex očajanem3pac iverson:AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ma kakva ljubav...ja samo kazem da mi je to vaznije...ali ko je josh lud da se zaljubi?!joGooOOD:grozna sino zaljubljenost je
) ah lamour...