mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ja licno mislim ljubav
ja licno mislim ljubav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ja se slazem sa tobom.snake:Zasto bi ta dva razdvajala. Moze i ljubav i sex zar ne 8)
Mada ne verujem da se u "nasim godinama" moze desiti prava ljubav. Svi smo napaljeni, dokazujemo se, jurimo za sto lepsim devojcicama/decacima, sve se pretvara u strast i zelju...
Sigurno da moze da se desi ljubav i u 14 i u 15 godina, mozda i ranije, ali nije to to.
dandak:E ja se slazem sa tobom.snake:Zasto bi ta dva razdvajala. Moze i ljubav i sex zar ne 8)
Mada ne verujem da se u "nasim godinama" moze desiti prava ljubav. Svi smo napaljeni, dokazujemo se, jurimo za sto lepsim devojcicama/decacima, sve se pretvara u strast i zelju...
Sigurno da moze da se desi ljubav i u 14 i u 15 godina, mozda i ranije, ali nije to to.
Ti si retard!::: ZLI :::::x MA KOGA BRE VI *!! NEMA LJUBAVI SAMO SEX!! TAKO CE UVEK OSTATI!![]()
Alexxandar:Ti si retard!::: ZLI :::::x MA KOGA BRE VI *!! NEMA LJUBAVI SAMO SEX!! TAKO CE UVEK OSTATI!![]()
Right On :wink:MYST:MENI JE LICNO VAZNIJA LJUBAV ALI JA SAM MALCICE STARIJI PA I IMAM MALCICE VISE ISKUSTVA. LJUBAV I SEKS DA STO DA NE ALI SEX SA NEKIM KOGA STVARNO VOLIS TO NADMASUJE CAK I SEX SA ANGELINOM JOULI :wink:
AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ja licno mislim ljubav
Mala roze Maca:kad ja sad to pogledam ljubavi sa 14 15 nema.to su vecinom samo neka napaljivanja i vise gubljenja po uzoru na filmove ili ne daj boze spanske serije.
snake:Mala roze Maca:kad ja sad to pogledam ljubavi sa 14 15 nema.to su vecinom samo neka napaljivanja i vise gubljenja po uzoru na filmove ili ne daj boze spanske serije.
A ti si mamica i imas iskustva?![]()
pa decice kada izadjete iz puberteta shvaticete da je sve samo sex,sex,sex i sex!!!!AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ja licno mislim ljubav
U potpisu:napaljeni deda!Anonymous:pa decice kada izadjete iz puberteta shvaticete da je sve samo sex,sex,sex i sex!!!!AMY-LEE:mislim da je jasno sta je tinejdzerima bitnije ljubav ili sex?
ja licno mislim ljubav
snake:Mala roze Maca:kad ja sad to pogledam ljubavi sa 14 15 nema.to su vecinom samo neka napaljivanja i vise gubljenja po uzoru na filmove ili ne daj boze spanske serije.
A ti si mamica i imas iskustva?![]()