Ljubav ili navika

U vezi sam vec 2 i po godine. U poslednje vreme mi je sve nekako bezveze,uopste nisam sigurna da li ga volim i dalje ili je ostala samo navika.. Kako da otkrijem sta se dogadja?

da ga volis znala bi :shock:....a nevidim zasto bi se neko smarao u vezi u kojoj nenalazi smisao...bolje je biti sam...i svadjate se i dosadno ti je i neznas da li ga volis...bezi bre od njega koliko te noge nose :mrgreen:....

U vezi sam vec 2 i po godine. U poslednje vreme mi je sve nekako bezveze,uopste nisam sigurna da li ga volim i dalje ili je ostala samo navika.. Kako da otkrijem sta se dogadja?

Zaebato....Cim ne znas sta je, vreme je da se razidjete....da ga volis istim intenzitetom kao i pre je nemoguce i to je normalno ...odnosi se ili produbljuju ili postaju bezveze....cim ne uzivas u njegovom drustvu, smara te to sto se vidjate ....jasno ti je....nazalost..:-|

U pochetku smo non-stop bili zajedno, hreli smo shto vishe zajednichkih trenutaka. Sada smo shvatili da imamo chitav zhivot pred sobom i da ne treba nigde da zhurimo. Samo mesec dana smo izdrzhali to da se vidjamo jednom nedeljno. Vidjamo se sada stalno, ali jednostavno nigde ne zhurimo, je ako se zhuri i preteruju ljudi se jednostavno zasite jedni drugih. Evo, ja sam u vezi 3 i po godine i stvarno mi je super :)

razdvojte se malo...(ne mislim da raskidate,recimo idi na put negde)..pa ce ti se tad reci samo..
ako ti nedostaje..ljubav
ako ti je dobro i kad si sama i nepomisljas na njega vise od jednom dnevno..navika

Imas 18 godina, ne 38 pa da ti je frka............ako ti u vezi ne ide, resavaj to i idi dalje, boljece, sve boli, ali stisni jaja i radi na tome.............sebi si na prvom mjestu!
Odrastas, mijenjas se, zato veze i postoje, da otkrijes sta zelis i trebas, da bi kada dodje vrijeme bila u stanju da biras pravilno!
Zasto gubiti zivot sa nekim koga ne volis, kada mozes imati mnogo bolje sa nekim drugim muskarcem!
Malo iskuliras, nadjes novog decka i pozdravis se sa trenutnim!

nije tako lako naci novog decka. ko zna da li cu jos nekog da volim tako kao sto sam njega,on je posebna osoba,a danas je takvih malo.

nije tako lako naci novog decka. ko zna da li cu jos nekog da volim tako kao sto sam njega,on je posebna osoba,a danas je takvih malo.

nije lako..u pravu si..po statistikama na jednog muškarca ide 8 žena..pa kako da bude lako kad je tolika konkurencija?......a još normalan.....???..za takvog bi sigurno morala da se borim sa 8.... X 8 žena...ihh

Back