peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 33.876
Prenos s koljena na koljeno.Vidio na ekranu ?![]()
Prenos s koljena na koljeno.Vidio na ekranu ?![]()
Đeš s plastikom išta raditi i kome je u selu pokazat. U to bleje gradski muški nedojebiIma li ovih sa silikonima na selu ili su sve prirodne
Uooodo ja nazad u gradske nedohebe...Đeš s plastikom išta raditi i kome je u selu pokazat. U to bleje gradski muški nedojebi
***** kao da ti je poslednji put, jer lako i može biti.Имао сам једну цупишку са села као клиња у средњој, били две године у вези, ишао сам на свињокоље и да печемо ракију, било је интензивно и напето. Поготово једном приликом када се оним елеватором убацивао куруз у чардак, жене пуниле оне кофе а ми мушки пунили чардак, од цуре сестра од немам појма кога ми се набацивала и могло је ту свашта да бидне да сам хтео, умало није мртва глава пала. Чари села.
Što bi rekao moj kolega iz Vojvodine, samo je satjeraš u ćošak.Pa brate kad ti je ceo zivot tu.
Dovoljno svaki dan s trakotora da joj dobacis: Osh mi dati?
Ha ha, sateras je u panonsku niziju.Što bi rekao moj kolega iz Vojvodine, samo je satjeraš u ćošak.
Mislim se, koji ćošak ***** ti materina, vidiš kolika je ravničina oko nas.
GagiPa brate kad ti je ceo zivot tu.
Dovoljno svaki dan s trakotora da joj dobacis: Osh mi dati?
Znaci Gagi investirao u deoniceGagi
Moj rođak s sela ♥️
Zimi dosadno, leti zabavno, pa ne znaš kad bi pre.sto se cudis..na selu je zimi dosadno.
moraju nekako da utucaju vreme![]()
On je investicija 💙Znaci Gagi investirao u deonice
na selu su zdravi i jaki i ima toga vise nego sto mislis...Iz prve ruke ..mame vode decu u skolu na autobus i cekaju dok se ne zavrsi nastava ...Selo gde je skola je veliko dan dugacak ,dosadno...i dalje znas..Do kraja cetrvtog mame razvedeneNa selu se manje skakalo s jednog na drugog jer su se stidili pošto su se svi znali. Jel bi mogli živjeti na selu i skakati do kraja života samo po onom s kim živite
Na selu se manje skakalo s jednog na drugog jer su se stidili pošto su se svi znali. Jel bi mogli živjeti na selu i skakati do kraja života samo po onom s kim živite
![]()
Bilo nekad, sad skaču na sve.Na selu se manje skakalo s jednog na drugog jer su se stidili pošto su se svi znali. Jel bi mogli živjeti na selu i skakati do kraja života samo po onom s kim živite
![]()