Ljubav i vjernost je na selu

Војвода

Domaćin
Poruka
4.314
Имао сам једну цупишку са села као клиња у средњој, били две године у вези, ишао сам на свињокоље и да печемо ракију, било је интензивно и напето. Поготово једном приликом када се оним елеватором убацивао куруз у чардак, жене пуниле оне кофе а ми мушки пунили чардак, од цуре сестра од немам појма кога ми се набацивала и могло је ту свашта да бидне да сам хтео, умало није мртва глава пала. Чари села.

peti ligament

Buduća legenda
Poruka
33.876
Имао сам једну цупишку са села као клиња у средњој, били две године у вези, ишао сам на свињокоље и да печемо ракију, било је интензивно и напето. Поготово једном приликом када се оним елеватором убацивао куруз у чардак, жене пуниле оне кофе а ми мушки пунили чардак, од цуре сестра од немам појма кога ми се набацивала и могло је ту свашта да бидне да сам хтео, умало није мртва глава пала. Чари села.
***** kao da ti je poslednji put, jer lako i može biti.

Jary

Veoma poznat
Poruka
14.333
Na selu se manje skakalo s jednog na drugog jer su se stidili pošto su se svi znali. Jel bi mogli živjeti na selu i skakati do kraja života samo po onom s kim živite
na selu su zdravi i jaki i ima toga vise nego sto mislis...Iz prve ruke ..mame vode decu u skolu na autobus i cekaju dok se ne zavrsi nastava ...Selo gde je skola je veliko dan dugacak ,dosadno...i dalje znas..Do kraja cetrvtog mame razvedene

snowtrooper

Legenda
Poruka
62.476
Na selu se manje skakalo s jednog na drugog jer su se stidili pošto su se svi znali. Jel bi mogli živjeti na selu i skakati do kraja života samo po onom s kim živite

1631956867-shutterstock_1121580101-750x500.jpg

Rado bih otisao da mogu da zivim normalno od svog rada.