Ljubav i sex

Gde je tu Pobednik koji je šarmantan i zabavan, pametan, sa kim je lepo provoditi vreme?
Tu je uvek, šarmantan, zabavan, pametan, svestran i dobro organizovan tako da ima slobodnog vremena da nekome posveti :D
Jer sam par puta naisla na tvoje postove koji vise lice na ono: „Momak za zenidbu, 500m levo, pitati u pekari.“
Tamo gde je to tema, postovi su u skladu sa tim.
Ne gundjam, samo pitam. :)
Mislim da bi trebao da malo izadjes iz tih okvira, jer ako nekom sebe prezentujes u startu na taj nacin moze druga strana da se malo prepadne. Zvuci previse ozbiljno za nesto sto mozda tek pocinje.
Zanimaju me samo žene sa ozbiljnim planovima.

Tu je uvek, šarmantan, zabavan, pametan, svestran i dobro organizovan tako da ima slobodnog vremena da nekome posveti :D

Tamo gde je to tema, postovi su u skladu sa tim.

Zanimaju me samo žene sa ozbiljnim planovima.
Mogu sa zenske strane da ti kazem da vecina zena zeli decu, tako da je verovatnoca da naidjes na neku koja decu ne zeli manja. Samo, zene ne zele decu sa bas svakim. Malo je neprimereno da to odmah potezes. Veruj mi da ti nece trebati puno susreta da procenis da li neko zeli ili ne zeli porodicu bez da to direktno pitas.
Pokusavam da ti pomognem da nadjes Pobednicu, ako nisi primetio. :zplez:
Gledaj da joj sa tobom bude lepo, da vam bude lepo, to je sve sto treba da se desava u pocetnoj fazi. Sve ima svoje vreme i ne moze nista na gurku, a imam utisak da sa takvim stavovima malo stvaras pritisak.

To je tako moglo ranije kad nisam smatrao da je vreme za brak i decu. Sada ne želim ni da ulazim u ozbiljnu vezu sa nekom koja ne planira decu ili koja već ima decu. U neka ranija vremena je ubedljiva većina žena želela decu, ali sada to u Srbiji više nije tako, barem što se tiče slobodnih žena. Tu je sve češće i pitanje mogućnosti za to, jer žene to sada više odlažu nego pre.

To je tako moglo ranije kad nisam smatrao da je vreme za brak i decu. Sada ne želim ni da ulazim u ozbiljnu vezu sa nekom koja ne planira decu ili koja već ima decu. U neka ranija vremena je ubedljiva većina žena želela decu, ali sada to u Srbiji više nije tako, barem što se tiče slobodnih žena. Tu je sve češće i pitanje mogućnosti za to, jer žene to sada više odlažu nego pre.
Lepo napišeš oglas.
Autističan momak :D od 47 godina traži autističnu ženu zabrak i decu.

Olakšaš i sebi i njima.

Back