znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam
Eto, umesto svoju generaciju ti čekaš slike u badiću od žena mlađih 20 godina.Život jeoj je težak na muke je stavi
kako izabrati koji je pravi
Jedan je oluja,pučina mu kuća
ljubavni huk udahnuo u pluća
Drugi mirna luka,hoće da je skrije
a srce puno amalgama za mirnu luku nije
voli pučine i toxsično voće
živi za trenutak a trenutak proće
kad oluja prestane i amalgama nestane
sa pučine se tada neće vidjet kopno
niti mirna luka
a spoznaju samoće umivat će suze
na trenutak ludi i uspomene puke.
NemaMja NemaNjaIslustva sa Boo app?
E ako nemas jbgNemaMja NemaNja
Jesam propustio mnogo?E ako nemas jbg
Nisi nista brtJesam propustio mnogo?
Pa onda nikoDobar je prema meni i previše. Radi kao kuvar..za obitelj pravi...a ovo je samo strast. Prevaziđeno je to sve
Kada zena prica samo o kres semi to je navlaka za njenu emocionalnu dubinu
matora si ti konjincina za nju!Postoji rešenje za tvoj problem, u slučaju da si lepa i želiš decu, s obzirom da ja imam i seksualnu energiju i porodične planove.

Ćuti barem je prestao da se nada studentkinjama.matora si ti konjincina za nju!![]()
![]()
verujem da za tebe to ne predstavlja problem da je zena mladja (kao verovatno ni za jednog muskarca), ali ja sam napisao da si ti za nju previse mator, ne ona za tebe previse malda... mora gospodjica se izjasni da li joj je neko na pragu 5-e banke dolazi uopste u razmatranjeMa kakvi, ne smeta meni njeno godište. Uostalom, ja sam muško, a poželjno je da muškarac bude stariji od žene. Meni su važne druge stvari sa kojima još nisam upoznat, a to je da li je lepa, prijatna i da li želi da se seli.

Kako to da nisi do sada pronašao nevestu?Pamet, lepota i novac, šta ćeš više.
Pa gde je zapelo sa zenidbom?Godine muškarca su nebitne ako je on u mladalačkoj formi kao ja. Pamet, lepota i novac, šta ćeš više. Realno gledano, ja sam svakako odlična prilika za žene koje žele decu. Ali, imam više kriterijuma koji moraju biti zadovoljeni. Po pitanju godina sam prilično fleksibilan, kad već po nekim drugim pitanjima baš i nisam.
Aaaa vidim, kriterijumi su u pitanju.Pa gde je zapelo sa zenidbom?![]()
Nekako mi se cini da ti tome pristupas kao nekom matematickom problemu i kao da u glavi imas neku formulu - ono sto ti dajes i ono sto ocekujes, pa na kraju od toga ispadne neki rezultat. To je sve u redu, ali gde je tu ono da ti se neko svidi, jer jednostavno postoji privlacnost?Godine muškarca su nebitne ako je on u mladalačkoj formi kao ja. Pamet, lepota i novac, šta ćeš više. Realno gledano, ja sam svakako odlična prilika za žene koje žele decu. Ali, imam više kriterijuma koji moraju biti zadovoljeni. Po pitanju godina sam prilično fleksibilan, kad već po nekim drugim pitanjima baš i nisam.

Ne znam kako ovo da ti kažem, ali oženićeš se tačno nikad.Godine muškarca su nebitne ako je on u mladalačkoj formi kao ja. Pamet, lepota i novac, šta ćeš više. Realno gledano, ja sam svakako odlična prilika za žene koje žele decu. Ali, imam više kriterijuma koji moraju biti zadovoljeni. Po pitanju godina sam prilično fleksibilan, kad već po nekim drugim pitanjima baš i nisam.