Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 6.601
Pusti ga...uvek tako zapocne pre no sto se baci na plenKojom metodom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ga...uvek tako zapocne pre no sto se baci na plenKojom metodom?

A kako ti to znas ?Pusti ga...uvek tako zapocne pre no sto se baci na plen
![]()
Mnogo komplikujes sama sebi zivot.Jeste li se našli u situaciji u kojoj vam osoba odgovara kao obiteljski tip (jako voli djecu), ali vas seksualno ne privlači. I gdje imate osobu koja ima jaku seksualnu energiju, dobra je u tome... i nije obiteljski tip...
Trenutno sam u takvoj situaciji... s ovim prvim mogu razgovarati o svemu, pažljiv je i pun razumijevanja, Al s puno viška kilograma (gotovo pretili) drugi je Al seljačina ali dobar u seksu... Odvajate li seks od ljubavi? Da, seks mi je više strast, a ljubav nešto drugo.
Prvi mi se sviđa, drugi je tu samo... iz potrebe...

Ja i ostali muskarci sa forma najbolje znamo...sve zene nam je pokupio fakin BaudiA kako ti to znas ?![]()

kako koOd seksa se ne živi...![]()
Tebi se izgled svidja taj njen tonet + tonet na kome se meskolji dok razmislja koji je tvrdjiMnogo komplikujes sama sebi zivot.
Odkaci obadvojicu i nadji nekog treceg i resi sebi problem.

Kad nećete da čitate, žene se najviše lože na knjiške moljce.Ja i ostali muskarci sa forma najbolje znamo...sve zene nam je pokupio fakin Baudi
![]()
Duboko se zamisila...Tebi se izgled svidja taj njen tonet + tonet na kome se meskolji dok razmislja koji je tvrdji![]()

Kad nećete da čitate, žene se najviše lože na knjiške moljce.![]()

Jes vala...kuckaju o Kantu i Jungu, o prezbeterijancima, furijeovoj analizi, malo o numerologiji i postanku svemira i na kraju se isponatacinju....Kad nećete da čitate, žene se najviše lože na knjiške moljce.![]()

nisi ni ti za bacitiJes vala...kuckaju o Kantu i Jungu, o prezbeterijancima, furijeovoj analizi, malo o numerologiji i postanku svemira i na kraju se isponatacinju....![]()

Kada zena prica samo o kres semi to je navlaka za njenu emocionalnu dubinuDuboko se zamisila...![]()
Kako to?Kada zena prica samo o kres semi to je navlaka za njenu emocionalnu dubinu
Ja?nisi ni ti za baciti![]()

OpaaaaJa?
Ja sam konceptualista prosirene avangarde sazete u apstraktni apsolutizam![]()

Nako.... dok jase i meša na živanu, u glavi joj samo misao kako cete zajedno kupovati u Ikei sa hrpom decurlije..Kako to?
Ja mislim da ti nosis bele carapiceJa?
Ja sam konceptualista prosirene avangarde sazete u apstraktni apsolutizam![]()
A tis' razumela sta sam isro?Opaaaa![]()

Imam i tangice... a i dva plugina tek da se znaJa mislim da ti nosis bele carapice

Sta bre...u to vreme svi smo se bacili na poeziju, i gde god da pokusas- budza.Kad nećete da čitate, žene se najviše lože na knjiške moljce.![]()

I bele carapice jamacnoImam i tangice... a i dva plugina tek da se zna![]()
Trazim po netu sta bi moglo da znaci, da ne bude da sam neukaA tis' razumela sta sam isro?![]()

Preciziraj "budza"Sta bre...u to vreme svi smo se bacili na poeziju, i gde god da pokusas- budza.
Davao si nam pogresne instrukcije
![]()
Noga, klocna, korpaPreciziraj "budza"