Ljubav i sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskustva s tinder aplikacijom i adria chatom.
Adria chat zatvoren zbog pedofilije i agresije,Tinder funkcioniše,njima pedofilija ne smeta.
Poštenije je posetiti ulicu crvenih fenjera,platiš,ona ili on pošteno zaradi svoj novac i razidjete se.Bar ne živite u zabludi kako ste extra frajer ili ribetina već neko ko nije sposoban da sebi na normalan način nadje partnera,doživi emociju,strast,ima vezu.

Naravno da su predrasude.

Najveći problem kod tih apliakcija je loš kvalitet ponude.

Tu se nađu mnogi oni koji realno ne mogu da nađu nikog. Ili oni koji hebu svake nedelje neku novu. Ima i poremećenih, ima svega. Naći ok osobu potrebno je da kopaš bukvalno. Puno zauzetih takođe. Napišeš neku ogradu ne želim ovo, ono, ali ne vredi, ljudi ipak lajkuju i samo gubiš vreme. Obično ubrzo zatvorim nalog i zapitam se mogla sam uraditi nešto mnogo smislenije nego što sam ovako izgubila vreme.

Pa samim tim se nameće odgovor ko tu boravi.

Za ljude do 25 i može proć, za starije je već diskutabilno.

Sa 20 godina sam imala i ja Tinder na jedan vikend i bilo mi dovoljno da shvatim da mi se taj kataloški koncept ne dopada.

Pa samim tim se nameće odgovor ko tu boravi.

Za ljude do 25 i može proć, za starije je već diskutabilno.

Sa 20 godina sam imala i ja Tinder na jedan vikend i bilo mi dovoljno da shvatim da mi se taj kataloški koncept ne dopada.
Ne bih ulazio u psihološki profil ljudi koji du tamo aktivni,ima tu svega.
Mladost i želja za experimentom,traženjem nečega novog,dolaska fo sexa na lagani način je i na neki način,kažem na neki način razumljiva.Nisu svesni ni jedne od mnogo opasnosti koje nosi taj vid ulaska u odnos,kontakt sa anonimusom,totalno nepoznatom osobom koja pije samo kokakolu,miriše fino,divna je a u stvari,tada kreće pakao.
Trećinu života sam proveo u EU,živeo i doživljavao svašta,gledao i slušao razne priče,imao uspona i padova tako da sve ovo što pišem,verujte mi,ne filozofiram,pišem iz iskustva
Besplatni sir je jedino u mišolovci,sve se plaća u životu.

Iskustva bez ali imam mišljenje...bilo bi me blam da se kačim na te gluposti, u svojim očima bila bi dno dna...
Tako da i muški koji se tamo kače su obični nesposobnjakovići i trutovi...
Da li možeš da mi objasniš razliku između upoznavanja na LjiS-u ili Ženama i Tinderu?
Ne znam kako izgledaju ti sajtovi, ali cenim da se upoznavanje završava na isti način kao i ovde. Možda Krdža ima naizgled humaniji pristup; tobož ovde oni koji su usamljeni ili oni koji bi samo da se kresnu dolaze da raspravljaju o ljubavi i seksu i razmene iskustva i ubiju vreme.
Ima i takvih, da se ne lažemo; ali ovde se nije kresno samo onaj ko se otimao i rukama i nogama da ne bude kresnut.

A ovo za nesposobnjakoviće i trutove... Pa ne mogu svi da budu prinčevi. Nije valjda da očekuješ princa na Tinderu? Verujem da su to manje-više ljudi poput ovih ovde.

Čuj za mlade
Planinarka mi jedna pričala da je tetki od 70 god na tinder u našla nekog deku.
Ispostavilo se da su čak i na istoj opštini.
Upoznali se, oboje udovci, idu zajedno na pijac, druže se itx

Tamo svaka starosna dob ima mogućnost da upozna nekog

Da li možeš da mi objasniš razliku između upoznavanja na LjiS-u ili Ženama i Tinderu?
Ne znam kako izgledaju ti sajtovi, ali cenim da se upoznavanje završava na isti način kao i ovde. Možda Krdža ima naizgled humaniji pristup; tobož ovde oni koji su usamljeni ili oni koji bi samo da se kresnu dolaze da raspravljaju o ljubavi i seksu i razmene iskustva i ubiju vreme.
Ima i takvih, da se ne lažemo; ali ovde se nije kresno samo onaj ko se otimao i rukama i nogama da ne bude kresnut.

A ovo za nesposobnjakoviće i trutove... Pa ne mogu svi da budu prinčevi. Nije valjda da očekuješ princa na Tinderu? Verujem da su to manje-više ljudi poput ovih ovde.

Da ispada kao da je krsta sad neki nivo u odnosu na tinder

Ok, ima smisla ako želiš vezu, upoznaš nekog preko pisanja, zbližite se. Ali za kres deluje ne manje "očajno" nego tinder. U čemu je razlika? Još ovo je ko malo selo, kad se krešeš s nekim ne znaš spisak prethodnih.

Model,šablon je taj a osnovno je dubina movčanika.Sve drugo su opravdanja,bajke,šarena laža,balon od sapunice.
Maca diskrecija kupila stan,šta mislite,koliko je mladih devojčica u tome videlo svoju šansu
p deluje tako, foto album narcisoidnih frikova sa slojevitom anamnezom - svaka zivi savrsen zivot: preinteligentna, putuje, zabava uz selfije, lep zivot, samo joj treba neko da to radi zajedno s njom :D

ajma priti suksesfuol vumana end aj dont settle for less. :D
ja nisam mogao, jbga, dobijao sam neke lajkove tamo, kapiram da s obzirom na prosek i ok sam prolazio, ali kad dodje do komunikacije, znaci kao sa r2d2 da pricas. pip pu lii pup.
A toliko samopozdanja imam, mikario sam zena sa interneta dok nisu ni postojale te aplikacije. Hard kor, na chat i fora je da ti sama posalje fotku (ako je do izgleda) u roku od 15 minuta caskanja. Sto je daleko delotvornije nego da ima onaj friki -insta vajb- jos jedan luzer, gleda mi fotke koje sam javno postavila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back