Iskustva s tinder aplikacijom i adria chatom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskustva s tinder aplikacijom i adria chatom.
Obrazlozi !Iskustva bez ali imam mišljenje...bilo bi me blam da se kačim na te gluposti, u svojim očima bila bi dno dna...
Tako da i muški koji se tamo kače su obični nesposobnjakovići i trutovi...
Realno, zašto bi neko ko je normalan, uspešan i vredan pažnje otišao na takva net mesta da traži partnerku ili partnera?Obrazlozi !
Mozda da bi olaksao sebi potragu ?Realno, zašto bi neko ko je normalan, uspešan i vredan pažnje otišao na takva net mesta da traži partnerku ili partnera?
Misliš da se pravi ili prave šmucaju po takvim internet rupetinama?Mozda da bi olaksao sebi potragu ?
Lakse suzio izbor ?
Odredio kriterijume po kojima ce mu algoritam davati samo ciljanu grupu ?
Mozda samo neko trazi ***** koje dobro izgledaju ?
Razloga je milion...
btw ako procitam jos par gluposti ovog tipa od tebe okarakterisacu te svojim vrhunskim softverom u mozgu kao nekog ko je pg
ne budi pegi su budi meri lu <3
Pa nie to internet rupetina to je mesto gde ljudi traze sehs.Misliš da se pravi ili prave šmucaju po takvim internet rupetinama?
A sto bi ti razmisljala o karakteru ljudi kojima je ok nesto opciono i relativno i nevazno ?Ja to ne kapiram i tačka...što više razmišljam o karakteru ljudi kojima je to ok, više upadam u dubiozu...
Pa ono jes..gubim i sama vreme na nebitne stvari...A sto bi ti razmisljala o karakteru ljudi kojima je ok nesto opciono i relativno i nevazno ?

Kopka te.. ja mislim da vec instaliras apPa ono jes..gubim i sama vreme na nebitne stvari...![]()
nije tebi lako ravnogoranac <3Ne posećujem ta mesta gde se blebeće o sexy i drka na slike a ne upozna se ni 1% live ali mislim da ima lošijih ljudi ovde na Krstarici nego tamo.Propratite politiku i ta prepucavanja,tu mržnju i biće vam jasno.
Najlakše je biti zamlata,beskičmenjak,teško je biti svoj,znati šta hoćeš i gde ti je mesto.nije tebi lako ravnogoranac <3
Zanimljiv stav !Najlakše je biti zamlata,beskičmenjak,teško je biti svoj,znati šta hoćeš i gde ti je mesto.
Biraš sam![]()
Ja dragi kolega mislim da je obican skup besmislica, nebuloza i kojestarija i da se ovakav stav bazira na neznanju i predrasudama..Prvo sex pa upoznavanje je nešto što je mentalno oštetilo zapadni svet,otudjilo ih,stvorilo zobije,razorilo porodice.
Svemu tome su kumovale platforme za upoznavanje a poenta su milijarde Evra u džepovima vlasnika istih.
Nadju se muška i ženska prostitutka,kresnu se,prebiju dugove i razidju ,bez osećanja,bez emocije a sa prikrivenim osećajem stida kada odu kući.Posle kreće depresija,nezadovoljstvo životom,svetom oko sebe,ulazak u svet alkohola,groge.Srećom,to je mali procenat svetske populacije ali glasni su,galame da bi opravdali sebe i svoje postupke.
Ponovljeno mnogo puta ali i dalje aktuelno...Ja dragi kolega mislim da je obican skup besmislica, nebuloza i kojestarija i da se ovakav stav bazira na neznanju i predrasudama..
Da ali neko ima jako lepo oblikovane gluteuse a neko nePonovljeno mnogo puta ali i dalje aktuelno...
Mišljenje je kao zadnjica,svako ga ima.
Upoznao sam desetine žena preko sajtova za upoznavanje tokom skoro deceniju i po. Žene u Srbiji vole baš Tinder, iako je po mom mišljenju loše koncipiran, pa zbog njih i ja tamo imam nalog, i viđao sam se sa nekima od njih uživo.Iskustva s tinder aplikacijom i adria chatom.