Ljubav i sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskustva s tinder aplikacijom i adria chatom.
devojka-novac-1.jpg.webp

Realno, zašto bi neko ko je normalan, uspešan i vredan pažnje otišao na takva net mesta da traži partnerku ili partnera?
Mozda da bi olaksao sebi potragu ?
Lakse suzio izbor ?
Odredio kriterijume po kojima ce mu algoritam davati samo ciljanu grupu ?
Mozda samo neko trazi ***** koje dobro izgledaju ?
Razloga je milion...

btw ako procitam jos par gluposti ovog tipa od tebe okarakterisacu te svojim vrhunskim softverom u mozgu kao nekog ko je pg
ne budi pegi su budi meri lu <3

Mozda da bi olaksao sebi potragu ?
Lakse suzio izbor ?
Odredio kriterijume po kojima ce mu algoritam davati samo ciljanu grupu ?
Mozda samo neko trazi ***** koje dobro izgledaju ?
Razloga je milion...

btw ako procitam jos par gluposti ovog tipa od tebe okarakterisacu te svojim vrhunskim softverom u mozgu kao nekog ko je pg
ne budi pegi su budi meri lu <3
Misliš da se pravi ili prave šmucaju po takvim internet rupetinama?

Misliš da se pravi ili prave šmucaju po takvim internet rupetinama?
Pa nie to internet rupetina to je mesto gde ljudi traze sehs.

Sto se trudis da nesto okarakterises losim samo zato sto tebi ne odgovara ?
Mozda je tvoj idealni pravi neko koga vecina riba ne bi poslala ni po jaja na pijacu..
Ne treba keniati po tudjim izborima i motivima koje mozda i ne razumemo pogotovo za stvari kooje su optional <3

• Voli
Reactions: Eru
Ne posećujem ta mesta gde se blebeće o sexy i drka na slike a ne upozna se ni 1% live ali mislim da ima lošijih ljudi ovde na Krstarici nego tamo.Propratite politiku i ta prepucavanja,tu mržnju i biće vam jasno.

Mišljenja? Ili iskustva?

Ne znam, trajno sam banovana na tinderu

ostale aplikacije: bumble malo ko ide ali kulturiška ljudi. badoo puno ljudi, puno seljane.

Ne, nije samo radi seksa. Da, ljudima na Zapadu a i kod nas je normalno da drže travel mode i kontaktiraju lokalce za izlaske npr.

Potrebno je vreme za komunikaciju, flitriranje i sl. Ko ima vremena

Kad poželim da se nađem u opticaju, da vidim koga ima, otvorim profil i zatvorim posle nedelju dana. Ali za to treba dosta vremena, a slabo mi se isplati.

Ne, ne osećam se glupo kad imam profil, to je danas kulturan način da startuješ nekog koga nikad ne bi sreo uživo.

Zašto pišete samo za sex? Barem imam statistiku za USA, pola brakova nastaje posle online upoznavanja

a i živimo u eri kada se obično ljudi prvo spoje seksualno a onda razvijaju ili ne složeniji i sveobuhvatniji odnos.. retko ko se prvo dugo druži pa ulazi u brak i vezu. mada može da se dugo dopisuje, ko želi

Prvo sex pa upoznavanje je nešto što je mentalno oštetilo zapadni svet,otudjilo ih,stvorilo zobije,razorilo porodice.
Svemu tome su kumovale platforme za upoznavanje a poenta su milijarde Evra u džepovima vlasnika istih.
Nadju se muška i ženska prostitutka,kresnu se,prebiju dugove i razidju ,bez osećanja,bez emocije a sa prikrivenim osećajem stida kada odu kući.Posle kreće depresija,nezadovoljstvo životom,svetom oko sebe,ulazak u svet alkohola,groge.Srećom,to je mali procenat svetske populacije ali glasni su,galame da bi opravdali sebe i svoje postupke.

Sigurno kad bih tražila nekog za sex ne bih startovala sa ovog foruma, već sa aplikacija.

Forum je mala sredina i svi se znaju, aplikacije imaju široku ponudu ljudi sa kojima nemaš ništa, možeš nekog da sretneš opcija nearbuy, ukoliko se potrefi da se sviđate sednete u lokalni kafić i razmenite koju. Kada sam imala takve šeme, sve su išle preko aplikacija. Na 20 sastanaka bude poneki smislen. Ali se za sastanak odvoji maks pola sata, neko piće, čisto da osmotriš kandidata i ćao. To je dakle prečica. Potpuno isto kao da si negde izašao i video nekog, tako i ovo. Vidiš i odlučiš. Na kraju, sa iskustvom vrlo brzo isfiltriraš ljude.

Prvo sex pa upoznavanje je nešto što je mentalno oštetilo zapadni svet,otudjilo ih,stvorilo zobije,razorilo porodice.
Svemu tome su kumovale platforme za upoznavanje a poenta su milijarde Evra u džepovima vlasnika istih.
Nadju se muška i ženska prostitutka,kresnu se,prebiju dugove i razidju ,bez osećanja,bez emocije a sa prikrivenim osećajem stida kada odu kući.Posle kreće depresija,nezadovoljstvo životom,svetom oko sebe,ulazak u svet alkohola,groge.Srećom,to je mali procenat svetske populacije ali glasni su,galame da bi opravdali sebe i svoje postupke.
Ja dragi kolega mislim da je obican skup besmislica, nebuloza i kojestarija i da se ovakav stav bazira na neznanju i predrasudama..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back