[Ne_Vazim_Se]
Iskusan
- Poruka
- 5.462
pa, da li bi, ako vam se bash svidi, bili sa devojkom/deckom koji/a je u nekoj sekti? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Ne_Vazim_Se];22073975:pa, da li bi, ako vam se bash svidi, bili sa devojkom/deckom koji/a je u nekoj sekti?![]()
ma sve sto cirkaju i duvaju ko da su u sekti moze par x praznjenje al ne isterivanje djavola
ja bi sa onom u crnoj ruzi sto se zove...one se ionako ubiju mlade te je ne bih morao gledati matoru...ajde kamenujte me zbog iskrenosti![]()
masoni iluminati sinaloa rotsildi esterhazi
YOU name it
[Ne_Vazim_Se];22074141:hahahha to sve neke mocne sekte... a je l' bi bila sa fazon... jehovinim svedokom?
ili adventistom?![]()
[Ne_Vazim_Se];22073975:pa, da li bi, ako vam se bash svidi, bili sa devojkom/deckom koji/a je u nekoj sekti?![]()
sektasi, ateisti, narkomani, navijaci i oni sas malim djokkom me ne zanimaju![]()
[Ne_Vazim_Se];22074567:a shta ako je ateista sa velikim djokom i kara kao tri zveri?
e, e, e... kakvo je to poredjenje ateista sa sektashima, narkomanima, navijachima i ljudima sa malom kitom? na mojoj temi? NA MO...
... odma' das' izvinish za taj bezobrazluk. :ljutkomrshtavac:
[Ne_Vazim_Se];22074621:strashno, koja diskriminacija... :ljutkoklasichan:
Jock more, samo jos treba da me zraci dok je ebem i da izgovara mantre![]()
ili ne daj Boze da nadjem neku emu curu pa da zahteva od mene da zajedno secemo vene jer se saosecamo sa kitovima koje su ubili Japanci
Jock more, samo jos treba da me zraci dok je ebem i da izgovara mantre![]()
Tantricki brenisi probao mantricki seks?
eeeee, sad si me razocarao![]()