nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
bundeva:el to vezbas autosugestiju :?
bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
...Tvoja LJUBAV!bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
A on?bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
...VELIKIM, pocetnim slovom. Napni se jos malo - mali p...vidis da devojka pise o PRAVOJ - O SVOJOJ LJUBAVI!maliPrinc:bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!
Navijam za vas iz sve snage!!!![]()
bundeva:el to vezbas autosugestiju :?
I sad mi teba da kazemo BRAVO!!!JOVANA77:
chokolada:I sad mi teba da kazemo BRAVO!!!JOVANA77:
chokolada:I sad mi teba da kazemo BRAVO!!!JOVANA77:
igrutin1:chokolada:I sad mi teba da kazemo BRAVO!!!JOVANA77:
Ma jok, ovo celjade novo na forumu (pogledaj broj postova), a nije iscitalo gomilu slicnih tema, pa svoj problem iznosi kao novu temu. Bice da je Bundeva u pravu!
Ok, culi smo te...bikica:nikada nisam prevarila svog decka,on je deo mog bica,volim ga najvise na svetu celom,ne osecam potrebu da budem sa nekom drugom osobom!!!