Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Moje pitanje, da li smo mi na ovom forumu iscrpili sve što se tiče seksa i da bukvalno više nemamo ništa pametno šta napisati tj temu postaviti vezanu za seks?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači to je to?
Gasi internet, motaj kablove.Znači to je to?
Moje pitanje, da li smo mi na ovom forumu iscrpili sve što se tiče seksa i da bukvalno više nemamo ništa pametno šta napisati tj temu postaviti vezanu za seks?
Gasi internet, motaj kablove.
Puno je tu tema i mislim da se ponavljamo često. Ali ako ništa bar se podsjetimo nekih tema.Pa uvek ima šta. Forum iako piše ljubav i sex razmatra veze između partnera. Ljudi tokom života stiču drugačija iskustva, menjaju se, menjaju i stavove na ovom forumu. A uvek ima i novih korisnika koji žele da kažu, pitaju...
Јесмо, може локMoje pitanje, da li smo mi na ovom forumu iscrpili sve što se tiče seksa i da bukvalno više nemamo ništa pametno šta napisati tj temu postaviti vezanu za seks?
Sve si rekao što znaš i seksu?Јесмо, може лок
Рекао нисам, а штошта сам рекла.Sve si rekao što znaš i seksu?
Dobro rekla.Рекао нисам, а штошта сам рекла.
Možda smo i iscrpeli aliMoje pitanje, da li smo mi na ovom forumu iscrpili sve što se tiče seksa i da bukvalno više nemamo ništa pametno šta napisati tj temu postaviti vezanu za seks?
Miličica je pravi ljis forumašMožda smo i iscrpeli ali
kad prođe jedan vremenski period drugačije posmatraš i doživljavaš neke stvari. Pa nije lose ponovo prokomentarisati nešto prema čemu se odnos promenio ili treba da se promeni.
Samo da se previše ne ponavljamo, to ubija čari u ovoj temi zvanih ljubav i seks.Možda smo i iscrpeli ali
kad prođe jedan vremenski period drugačije posmatraš i doživljavaš neke stvari. Pa nije lose ponovo prokomentarisati nešto prema čemu se odnos promenio ili treba da se promeni.
O da voli sex i mislim da nije Miličica jedna od onih o kojima sam pisao u drugoj temi da nešto radi a ipak misli da to nije dobro.Miličica je pravi ljis forumaš
Povremeno dođe, pročita teme, napiše uvek nešto lično iz svog iskustva, prokomentariše šta je pisano, pita za savet. Do narednog puta.
Da imamo 100 Miličica gde bi nam bio kraj
I voli sex