Lovac Misterija
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
Meme kultura je postala mejnstrim. Pa podelite neke mimove sa LjiS temama ako hoćete.
Mene je ovo oduševilo.
Mene je ovo oduševilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je sjajnoMeme kultura je postala mejnstrim. Pa podelite neke mimove sa LjiS temama ako hoćete.
Mene je ovo oduševilo.
Pogledajte prilog 1850932

Ma jok, ni slucajno. I on je bio covek...Ako se sad Andrić nije prevrno u grobu nikad neće..![]()
nećemoPa podelite neke mimove sa LjiS temama ako hoćete.
Ma jok, ni slucajno. I on je bio covek...
Nije.Aли није дипломирао на џиберизму.
Svaka ti je ko AndricevaMeme kultura je postala mejnstrim. Pa podelite neke mimove sa LjiS temama ako hoćete.
Mene je ovo oduševilo.
Nije.
Samo je kao covek kroz dug zivot masturbirao. Da ne ulazimo u detalje sta mu je sve u tom zivotu padalo na pamet, sta ga je palilo i uzbudjivalo. Sta je sve bilo ono od cega se suzdrzavao, a sto ga je cinilo uctivim. Kakvim se masnim vicevima, anegdotama i doskocicama mogao smejati. A veoma tesko da se bilo cemu u godinama mogao cuditi...
Što dopisaste Andrića ?Meme kultura je postala mejnstrim. Pa podelite neke mimove sa LjiS temama ako hoćete.
Mene je ovo oduševilo.
Nisam. Samo poznajem ljude, njihovu realnu stvarnost i zivot. I zbog toga ih ne cenim manje.Познав’о си бају?!
Nisam. Samo poznajem ljude, njihovu realnu stvarnost i zivot. I zbog toga ih ne cenim manje.
On nije masturbirao i imao seksualne fantazije?Он је ипак мало више од наших приземних душа које на овом простору живе.
On nije masturbirao i imao seksualne fantazije?
ljudi i u godinama imaju svoje fantazije.У младости сигурно јесте.