Ljubav i seks-kondom prvi put:da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Radoznala devica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nikada kondom, osim ako ne perete noge u čarapama...

Aog mene, pa ja govorim o sebi, a ne o vama. Ja otčepljujem boce, a vi koristite tuđu robu. Zato obavezno kondom u šake pa na čolda. Ne treba ga gurati u svakakve rupčage bez šlema. Ajmo naprijed!

Види се да појма немаш о кондомима.
А и плашиш се поређења с Мушкарцима...

Cao svima.Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci.18 mi je godina,u velikoj sam ljubavi sa svojim deckom i zelimo da imamo seksualne odnose.I njemu i meni bi bio prvi put.Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez?Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom(i on je za to),ali se plasim iritacije i smetnji .Pomozite...

ako je on potpuno neiskusan nema ni polnih bolesti ali mozes lako da ostanes trudna...sve u svemu ili tablete ili kondom....

Prvi odnos i to sa kondomom...pa i nije nesto romanticno ( ti cekas a on se muci sa istim posto nema iskustva sa tim).

Ostavite kondome za sledeci put kada budete malo opusteniji. :wink:

c c c ....A da li bi im onda bilo romanticno da im za 9 meseci zakmeci beba?;)
Kondom naravno-ja barem ne bih bila opustenija bez kondoma:stalno bih razmisljala o posledicama....

Prvi odnos i to sa kondomom...pa i nije nesto romanticno ( ti cekas a on se muci sa istim posto nema iskustva sa tim).

Ostavite kondome za sledeci put kada budete malo opusteniji. :wink:

Ovo mi nikada nije bilo jasno, niti ce...

Zasto se muci i ona ceka - lepo se kupe kondomi i vezba njihovo stavljanje. Sve se vezba u zivotu. I skoro sve stvari se prvo uvezbaju, pa onda "rade".

Ja licno dok pruzam oral namestam gumu i onda: em podmazana, em raspolozena i nema "cekanja"... :twisted:

Cao svima.Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci.18 mi je godina,u velikoj sam ljubavi sa svojim deckom i zelimo da imamo seksualne odnose.I njemu i meni bi bio prvi put.Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez?Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom(i on je za to),ali se plasim iritacije i smetnji .Pomozite...

Taman posla!

Kondom kvari dozivljaj.. 8)

Moj savet je da čekaš prvu bračnu noć ali, kad' vec moraš ... budi nežna, nemoj da ga isprepadaš i nemoj da ga boli ...
usput, imaš: - Veliki, Veći, Najveći, Taman

Evo Mirine drugarice 😃

Back