Ali-Baba
Početnik
- Poruka
- 50
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada kondom, osim ako ne perete noge u čarapama...
Aog mene, pa ja govorim o sebi, a ne o vama. Ja otčepljujem boce, a vi koristite tuđu robu. Zato obavezno kondom u šake pa na čolda. Ne treba ga gurati u svakakve rupčage bez šlema. Ajmo naprijed!
Cao svima.Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci.18 mi je godina,u velikoj sam ljubavi sa svojim deckom i zelimo da imamo seksualne odnose.I njemu i meni bi bio prvi put.Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez?Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom(i on je za to),ali se plasim iritacije i smetnji .Pomozite...
Prvi odnos i to sa kondomom...pa i nije nesto romanticno ( ti cekas a on se muci sa istim posto nema iskustva sa tim).
Ostavite kondome za sledeci put kada budete malo opusteniji. :wink:
Prvi odnos i to sa kondomom...pa i nije nesto romanticno ( ti cekas a on se muci sa istim posto nema iskustva sa tim).
Ostavite kondome za sledeci put kada budete malo opusteniji. :wink:
Cao svima.Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci.18 mi je godina,u velikoj sam ljubavi sa svojim deckom i zelimo da imamo seksualne odnose.I njemu i meni bi bio prvi put.Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez?Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom(i on je za to),ali se plasim iritacije i smetnji .Pomozite...
Moj savet je da čekaš prvu bračnu noć ali, kad' vec moraš ... budi nežna, nemoj da ga isprepadaš i nemoj da ga boli ...Cao svima.Imam mali problem pa se iskreno nadam da cete mi pomoci.18 mi je godina,u velikoj sam ljubavi sa svojim deckom i zelimo da imamo seksualne odnose.I njemu i meni bi bio prvi put.Interesuje me da li je bolje prvi put sa kondomom ili bez?Ja bih zelela radi sigurnosti da moj decko koristi kondom(i on je za to),ali se plasim iritacije i smetnji .Pomozite...
Kondom obavezno, jer ni jedno ni drugo nemati iskustva. Nemoj slushati priche da prvi put nemozhesh da zatrudnish. Kad udjete u shtos, onda slobodno bez kondoma![]()
Ljudi, što joj dajete savete... do sada već ima petogodišnje iskustvo na tom radnom mestu...
Pa ovo nije riletova tema...Svako ko digne temu iz 2003 da mu se ne digne
Sem riletovih tema
Sami riletova mozePa ovo nije riletova tema...
Postaces impotentna...
Jbg, bar duplo duže... vajdica jeDok mu sa kondomom sledi čitavih 15 do 20 sekundi.