Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.740
Sad golubići cakulaju privatno a mi se spremamo za svadbu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како да не. Људи узму кредит о отплаћују 30 љета.Za stan je obrnuto - Nemac teško dolazi do stana u Srbiji rasprodata sva novogradnja po Beogradu
Ok, ima par zgrada neprodatih jer fali armatura, proveravali onim laserom... niko nije mutav...
znam i ja se salimNe moze se covjek ni nasaliti. Sala sala.
Ali... Ima tu ljudi koji prosto uživaju da koriste usluge. Tipa evo ti Pare ne moraš da kuvaš, evo ti pare idemo da putujemo, zabavne stvari, ali evo ti za dobar auto... Živela sam sa nekim ko u parama vidi rešenje za sve, pa mi svašta pada na pamet od toga ..Obično ko nema šta da ponudi drugo - ponudi pare ili razgovor o tome.
Ali... Ima tu ljudi koji prosto uživaju da koriste usluge. Tipa evo ti Pare ne moraš da kuvaš, evo ti pare idemo da putujemo, zabavne stvari, ali evo ti za dobar auto... Živela sam sa nekim ko u parama vidi rešenje za sve, pa mi svašta pada na pamet od toga ..
Ne mora da znači da nemaju šta da ponude. Već mogu da budu prosto hedonisti.
Jao da znaš moj bivši je bio upravo to. Svi će drugi za njega da odrade, on sve 4 u visPa dobro, do toga dodje kasnije, ne potencira valjda to kad se upozna, tipa "ja imam pare, drugi mi ciste stan, drugi mi kose travu, ovo, ono, ja samo platim i sve cetiri u vis...."
Jao da znaš moj bivši je bio upravo to. Svi će drugi za njega da odrade, on sve 4 u vis
Ali si se pomučio dok si došao dotle. Treba imati pa plaćati.. i on je sa 27 sazidao dodatni sprat na kući u bg sa par stanova. To ne mora da se priča, kad sedneš sa nekim vidiš odmah jel danguba ili nijePa vidi, i ja delegiram maksimalno, ali kad bih sad muvao zensku ne bih o tome pricao na prvom dejtu
A zena da sedne na sporet da podgreje rucak?Ако пара нестане, могу да живе од љубави.
Što da ne, ili staviš sisu u supu pa da vidiš kako ti bude toplo oko srcaA zena da sedne na sporet da podgreje rucak?
i djokuŠto da ne, ili staviš sisu u supu pa da vidiš kako ti bude toplo oko srca
Ma ne supu nego picetinu, sise su prilog.Što da ne, ili staviš sisu u supu pa da vidiš kako ti bude toplo oko srca
To je i moj talenat, da sve ostale motivisem da rade za mene, veoma bitna osobina u zivotu.Jao da znaš moj bivši je bio upravo to. Svi će drugi za njega da odrade, on sve 4 u vis
Da, ali da pogreje na vreme, da ne bude ono:A zena da sedne na sporet da podgreje rucak?
Lakše je sa novcem, ali da li veliki novac stvarno čini ljubav lepšom?ljubav je lepa ali ako su veliki novci dostupni u ljubavi onda je još lepša.
sex je lep ali je još lepši na finim mestima pa je novac neophodan više nego u ljubavi
zaključak je da je novac važan za sex ali nije važan za ljubav
nis se ti ebala u stali dok krave mucu i balega mirise, il u podrumu de ti se buba rusi i bube ruskinje zavlace u mokracni i analni kanal...ljubav je lepa ali ako su veliki novci dostupni u ljubavi onda je još lepša.
sex je lep ali je još lepši na finim mestima pa je novac neophodan više nego u ljubavi
zaključak je da je novac važan za sex ali nije važan za ljubav
il lakat da vis dal je mlachna, lakat kojim si se laktala ceo zivotŠto da ne, ili staviš sisu u supu pa da vidiš kako ti bude toplo oko srca
Svi uživaju da koriste usluge- sve koje im odgovaraju, a najlepše je kada ih sam obezbediš.Ali... Ima tu ljudi koji prosto uživaju da koriste usluge. Tipa evo ti Pare ne moraš da kuvaš, evo ti pare idemo da putujemo, zabavne stvari, ali evo ti za dobar auto... Živela sam sa nekim ko u parama vidi rešenje za sve, pa mi svašta pada na pamet od toga ..
Ne mora da znači da nemaju šta da ponude. Već mogu da budu prosto hedonisti.