ljubav i pare

Obično ko nema šta da ponudi drugo - ponudi pare ili razgovor o tome.
Ali... Ima tu ljudi koji prosto uživaju da koriste usluge. Tipa evo ti Pare ne moraš da kuvaš, evo ti pare idemo da putujemo, zabavne stvari, ali evo ti za dobar auto... Živela sam sa nekim ko u parama vidi rešenje za sve, pa mi svašta pada na pamet od toga 😀..
Ne mora da znači da nemaju šta da ponude. Već mogu da budu prosto hedonisti.

Ali... Ima tu ljudi koji prosto uživaju da koriste usluge. Tipa evo ti Pare ne moraš da kuvaš, evo ti pare idemo da putujemo, zabavne stvari, ali evo ti za dobar auto... Živela sam sa nekim ko u parama vidi rešenje za sve, pa mi svašta pada na pamet od toga 😀..

Pa dobro, do toga dodje kasnije, ne potencira valjda to kad se upozna, tipa "ja imam pare, drugi mi ciste stan, drugi mi kose travu, ovo, ono, ja samo platim i sve cetiri u vis...." :D

Ma nije to toliko skupo, prioriteti su tu u pitanju.
Ja cu pre potrositi kesh da mojoj guzicci bude udobno (da se ne cimam oko ciscenja stana i zgrade, na primer, oko sitnih popravki koje bih mogao i sam ali me mrzi, i slicno) nego da kupim neki fensi auto.
Na primer, za pare koje ne potrosim na kupovinu besnog auta, vec prosecnog kompaktnog, imacu do kraja zivota da placam da mi se cisti stan i za sitne popravke.
A ja cu za to vreme da idem da vozim motor, koji je, opet, kompaktan, srednja klasa, mali potrosacni jeftin za odrzavanje 😊🏍

ljubav je lepa ali ako su veliki novci dostupni u ljubavi onda je još lepša.
sex je lep ali je još lepši na finim mestima pa je novac neophodan više nego u ljubavi
zaključak je da je novac važan za sex ali nije važan za ljubav

sex je lep ali je još lepši na finim mestima pa je novac neophodan više nego u ljubavi
Lakše je sa novcem, ali da li veliki novac stvarno čini ljubav lepšom?
Fino mesto može da bude inspirativno, to zavisi od afiniteta, ali zavisi i od trenutka.

nis se ti ebala u stali dok krave mucu i balega mirise, il u podrumu de ti se buba rusi i bube ruskinje zavlace u mokracni i analni kanal...:lol:

mLooogooo si propustila, veruj mi na rec.

Svi uživaju da koriste usluge- sve koje im odgovaraju, a najlepše je kada ih sam obezbediš.
Hoću da kažem da nije bitno za samu priču.

Back