andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.560
.!.Prolazim ja neki dan, mislio nova BAS stanica koliko ljudi ima, kad ono Andjino dvoriste
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.!.Prolazim ja neki dan, mislio nova BAS stanica koliko ljudi ima, kad ono Andjino dvoriste
Nije rozga bila pooularna tad Magazin ko Magazin da, oricamo o ranim 2000timKoja Natasa Bekvalac… Jelena Rozga, druze.
Jedina osoba koja je imala 25 godina i kad sam ja imao 15 i koja i sad ima 25 godina, toliko godina posle
Ločgično kao tvoja tema "ljubav i pare" gde možemo da čitamo o masonima, horoskopu, medicini itd.pa da pitas logicno!
Nije rozga bila pooularna tad Magazin ko Magazin da, oricamo o ranim 2000tim
Prepises od drugih xD ja voleo Osvajace Vino Crveno i to xDRozga je uvek popularna, slicno smo godiste, nemoj meni tih fora i kome je Zeljko Joksimovic bio omiljen? Kakva je to dekadencija tvoje ekipe?
Joj kad se setim tog vremena , omiljeni pevac svima Zeljko Joksimovic, svi zaljubljeni h Natasu BekvalacPogledajte prilog 1618658 20 godina ko juce
Znam šta hoćeš da kažeš za Rozgu i u pravu si, ali i Nata se drži prilično dobro.Koja Natasa Bekvalac… Jelena Rozga, druze.
Jedina osoba koja je imala 25 godina i kad sam ja imao 15 i koja i sad ima 25 godina, toliko godina posle
ja znam kako da zabavim ljudeLočgično kao tvoja tema "ljubav i pare" gde možemo da čitamo o masonima, horoskopu, medicini itd.
Nije kritika. Tvoje su teme najedukativnije.
Prepises od drugih xD ja voleo Osvajace Vino Crveno i to xD
Rozga ti ko moj drug i dalje lud za njom
Šta mu fali i on je malo oženjenMalo jadni vasi mizevi
Znam šta hoćeš da kažeš za Rozgu i u pravu si, ali i Nata se drži prilično dobro.
Procitaj editovanu poruku xDZnam šta hoćeš da kažeš za Rozgu i u pravu si, ali i Nata se drži prilično dobro.
A djeca jadna ne bilaŠta mu fali i on je malo oženjen
sta si ti mislio do sad? da ces da se ozenis a da se nikad ne razvedes?A djeca jadna ne bila
Da ako ces iskreno, ja verujem u ljubav , ha sta sam ludovao sam ludovao i tebista si ti mislio do sad? da ces da se ozenis a da se nikad ne razvedes?
Da ako ces iskreno, ja verujem u ljubav , ha sta sam ludovao sam ludovao i tebi
Čija djeca?A djeca jadna ne bila
Sta he smesno blesice jedna
Šta mu fali i on je malo oženjen
Ja se zato nisam ni ženio. Što da se ženim da bih se razvodio? Ne isplati se.sta si ti mislio do sad? da ces da se ozenis a da se nikad ne razvedes?
Tvoja bolan, cerka ti je bas lepa, bez ikakvih losih namera. KomplimentČija djeca?
istina,zato se ni ja nikad nisam udalaJa se zato nisam ni ženio. Što da se ženim da bih se razvodio? Ne isplati se.
naivcinoSta he smesno blesice jedna
Pomalo pregorko, ali nisam se nikada pretjerano privikavao.Ja ću Laško
Laagala si …istina,zato se ni ja nikad nisam udala
Mozda se samo pravimnaivcino