Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Nemoj.
Kad me neko nogira uz srce, nekako mi malo lakse padne na ego
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj.
Двоструки аршини у нашем друштву девојка млада кола стара.vozim korsu 2007. ali je izdržljiva
Hoćeš da ti pogledam horoskop
Neće, vidiš da me ignorišePazi ti sta nudis da pogledas, da ne bude opet zabune
Neće, vidiš da me ignoriše
Pisala si nešto u vezi toga, nije mi se dalo previše čitati pa sam iskonstruirao ostatak u glavi.a gde to pise
Nije to...sacekaj da odgovori na deset ponuda u inbox slicnog karaktera, pa ce ti odgovoriti
niko mi ni ne pisesacekaj da odgovori na deset ponuda u inbox slicnog karaktera, pa ce ti odgovoriti
i japa sam iskonstruirao ostatak u glavi.
Ja ću LaškoJa ću Nikšićko, pšenično
Malo jadni vasi mizeviBik sam u horoskopu i udata malo
ostatak na ppOvo je neki leksikon?
Treba da kažemo status veze, horoskopski znak, omilneo piće... i šta još?
niko mi ni ne pise
Ovo je neki leksikon?
Treba da kažemo status veze, horoskopski znak, omiljeno piće... i šta još?
tebe ne racunamHahahahahahha dobar, dobar
Cuj status veze… status braka, to je iole ozbiljno, kad je samo u vezi sram te bilo ako ne probas!
Treba nešto da pitam ili da odgovaram?ostatak na pp
pa da pitas logicno!Treba nešto da pitam ili da odgovaram?
tebe ne racunam
sto bi rekao moj tata,vidi eno svi cekaju ispred kapijeMa, ja se podrazumevam! Jos kad ima i muza, to je tek fora jer me uradi na ego, kao, oteo sam mu zenu, kakva sam tek ja faca!
Joj kad se setim tog vremena , omiljeni pevac svima Zeljko Joksimovic, svi zaljubljeni h Natasu BekvalacOvo je neki leksikon?
Treba da kažemo status veze, horoskopski znak, omiljeno piće... i šta još?
sto bi rekao moj tata,vidi eno svi cekaju ispred kapije
Joj kad se setim tog vremena , omiljeni pevac svima Zeljko Joksimovic, svi zaljubljeni h Natasu BekvalacPogledajte prilog 1618658 20 godina ko juce