Ljubav i milost?

Objasni mi kakva je to pravda ako tvoj otac ubije nekoga, a on kazni tebe? Zar nije svaki čovek odgovoran za sebe? Taj sadizam tipa: "Ti si zgrešio, a ja ću te kazniti da patiš tako što ću ti ubiti dete" je svojstven ljudima psihopatama. A ti kažeš da je to Božija pravednost? :pop:
Па и рођене мајке абортусима сопствену децу убијају у утроби, па им људи нађу милион оправдања, а за Бога који убија након 9 опомена за безобразлук, не можеш ни једно оправдање да нађеш?

Па и рођене мајке абортусима сопствену децу убијају у утроби, па им људи нађу милион оправдања, а за Бога који убија након 9 опомена за безобразлук, не можеш ни једно оправдање да нађеш?
Žene koje to čine su ubice za mene i nema opravdanja. Samo, poroditi njih sa vrhovnim biće koji bi trebao biti nepogrešiv.

Može li mi neko objasniti kako je konstruisan koncept Božanstva u Bibliji? Slušam pesmu "Slavite Gospoda" gde se peva o Božijoj milosti, ali isto tako deo teksta govori kako je pobio prvence (bebe) u Misiru.

"Који поби Мисир у првенцима његовијем; јер је довијека милост његова;"

Ne razumem kakva je to milost. Ako krenete sa komentarima: "Ali oni su uradili to i to jevrejima i to su zaslužili"..
Evo imamo noviji slucaj.
Nedavno je Utin sprzio sve Isisovce,kazu najmanje oko milion ih jw bilo, plus njihove zene i deca.
1000 puta vise pobijene dece od tog primera iz biblije i skroz frisko.

Zasto nisi uzeo, uzela taj primer nego neki star preko 3000 god?

Da li si se binio bunila tada kada je Utin to radio ili nisi?
Zasto nisi ako nisi?
Da li ces to uciniti sada?
Da li si se radovao, la kada ih je konacno sprzio ili si plakao, la?

Mozda je odgovir na tovoje pitanje u ovom odgoboru kada ga das?

Mozda ti pomognu manji religiozni fanatici jer oni ovo bolje razumeju kada Utin pobije 1000 puta preko vide, milion dece plus zena, 'ali ovih par hiljada u Egiptu ne razumeju?
Da li je Bog preko Utina ucinio ispravno ili ne?
Sta ti mislis a i ovi drigi manji fanatici?

Evo imamo noviji slucaj.
Nedavno je Utin sprzio sve Isisovce,kazu najmanje oko milion ih jw bilo, plus njihove zene i deca.
1000 puta vise pobijene dece od tog primera iz biblije i skroz frisko.

Zasto nisi uzeo, uzela taj primer nego neki star preko 3000 god?

Da li si se binio bunila tada kada je Utin to radio ili nisi?
Zasto nisi ako nisi?
Da li ces to uciniti sada?
Da li si se radovao, la kada ih je konacno sprzio ili si plakao, la?

Mozda je odgovir na tovoje pitanje u ovom odgoboru kada ga das?

Mozda ti pomognu manji religiozni fanatici jer oni ovo bolje razumeju kada Utin pobije 1000 puta preko vide, milion dece plus zena, 'ali ovih par hiljada u Egiptu ne razumeju?
Da li je Bog preko Utina ucinio ispravno ili ne?
Sta ti mislis a i ovi drigi manji fanatici?
Zato što delanje smrtnika nije bitno naspram delanja Boga. Smrtnik ne može uvek dati pravdu kakvu neko zaslužuje. Ali Bog kao neko ko je nepojmljiv, besmrtan, sveznajući ne može pogrešiti u svom sudu. Kakve veze ima Putin? Zašto bih pominjao njegova dela i poredio ih sa Božanskim delovanjem?

Mislim da ukoliko Bog postoji, sigurno neće koristiti čoveka kao instrument za zlo. Da je to hteo, drugi i prvi svetski rat se ne bi dogodili.

Zato što delanje smrtnika nije bitno naspram delanja Boga. Smrtnik ne može uvek dati pravdu kakvu neko zaslužuje. Ali Bog kao neko ko je nepojmljiv, besmrtan, sveznajući ne može pogrešiti u svom sudu. Kakve veze ima Putin? Zašto bih pominjao njegova dela i poredio ih sa Božanskim delovanjem?

Mislim da ukoliko Bog postoji, sigurno neće koristiti čoveka kao instrument za zlo. Da je to hteo, drugi i prvi svetski rat se ne bi dogodili.
Pa tamo ih jeandjeo pobio ne Bog.
Ovde isto pisrednik hriscanin.
Bog jecpreko Izraila istrebio sve te narode.
Zato jer bi oni istrebili Izraila.
Da nisu to hteli ne bi

Bog svojim andjelima izvrsava presude nad zlima
sta tu nije jasno?
tako ce biti i u buducnosti u Armagedonu

Ja sam ti sve objasnila
Dolazim kao lopov. Blago onome koji pazi i cuva svoju odecu, da ne hoda go i da ne vide sramotu njegovu. (Otkrivenje 16:15)

To su Isusove reci svom narodu.Ako Isus dolazi to znaci da nije ovde.A ako Isus nije tamo, On sigurno ne vodi rat protiv kralheva Zemlje.
Oni ce se izmedju potamane.

Žene koje to čine su ubice za mene i nema opravdanja. Samo, poroditi njih sa vrhovnim biće koji bi trebao biti nepogrešiv.
Ни те жене које убијају своју децу не треба кривити, пола их и убија због беде и очаја у које их је углавило лоше васпитање и зла околина...

Иштеш љубав и милост, а сам разумевања и сажаљења за људске грехове немаш... Трагикомедија

Back