ljubav ..da ili nista od toga?

genious:
imam decka u jednoj od susednih zemalja ,malo preko mora ne tako daleko svega 1000km,nevidjamo se cesto zbog mojih vecih i njegovih manjih problema.Ja ga volim vise od svega na svetu a on mi kaze kako ce poludeti sto je dva sata blejao pored kompa ili telefona umesto da je nesto jeb..Kaze da me voli ali da vise ne moze da izdrzi i da bi me ostavio onog trenutka kad bi pomislio da me prevari...zatim mu je od jednom cudno kako to da ja tako opusteno zivim,ali ja volim ljudi zar je to tako tesko shvatiti..bas mi je tesko.Ima li neko lek?
istina je izgleda da si u toj vezi samo ti ta koja voli....
njemu ocigledno smeta sto je te sate proveo dopisujuci se sa tobom a mogao je nesto da ebe...
nije njemu stalo....
jos ti to kaze....prilicno nisko od njega.... :roll:

sto bih ja volela da se volim s nekim na daljinu.... jaoooj! pa deco, bre, to je mnogo lepo... on tamo, ja ovde, cujemo se jednom do dva puta devno, lepi romanticni razgovorcici, lepe sms porukice... uvek veseli jedno za drugo... malo ceznemo, malo patimo zbog razdvojenosti... divota!!!! vidimo se s vremena na vreme i provedemo par sjajnih dana u kojima ne stizemo da vidimo ista osim dobrih strana. Mogla bih doveka sa nekim tako....
Nije sve tako lepo kao sto mislis!!Zamisli kad ti dodje momenat da ti upravo "sad" treba rame,uteha,neznost...bliskost i ptisustvo:-(...a tvoje pola...tamo dalekooo

Back